7 passe skumle Halloween-filmer

Heller ikke Halloween blir helt som vanlig i år. Hva med å se en spennende film sammen med ungene som en del av feiringen?

ghostbusters

Her er noen av favorittfilmene våre; passe skumle for de minste og herlig underholdende for de litt større. 

Alle filmene kan leies eller kjøpes på Altibox-en din!

Coco

Coco

Miguel drømmer om å bli en dyktig musiker, men familien hans forbyr ham å holde på med musikk. Miguel gir seg ikke, og ender opp i “De dødes land” for å finne forfedrene sine så de kan hjelpe ham å få drive med det han elsker like høyt som familien sin. Der venter både små og store hemmeligheter på Miguel.

Aldersgrense: 6 år

Filmen finner du på Altibox Film og Serier.

Familien Addams

hotell transylvania

Husker du Addams Family fra 1990-tallet? I den nye versjonen fra 2019 heter de Familien Addams - men den morbide humoren og de merkelige krumspringene er de samme! Familien Addams liv blir snudd opp ned når det plutselig dukker opp en helt ny by i nabolaget. Nå er det slutt på den fredelig tilværelsen for familien - se selv hvordan de forsvarer hjemmet sitt fra den griske realitystjernen som vil pusse opp og selge hele nabolaget!

Aldersgrense: 6 år

Filmen finner du på Altibox Film og Serier.

Ghostbusters

ghostbusters

Ingen Halloween uten spøkelsesjegerne i Ghostbusters! For hvem skal du ringe når Manhattan blir hjemsøkt av spøkelser i alle farger og fasonger? Jo, en småsprø gjeng parapsykologer som har gått sammen for å redde verden fra spøkelser!

Like moro for dagens barn som for barna på 1980-tallet!

Aldersgrense: 9 år

Filmen finner du på Altibox Film og Serier.

Monsterbedriften

monsterbedriften

I monsterverden bruker de ikke strøm, men energi fra skrikene de samler inn fra menneskebarn. Når den lille jenta Boo følger etter mesterskremmeren Sully tilbake til monsterverdenen, oppstår de merkeligste situasjoner - men heldigvis ender det hele godt, både for barn og monstre!

Aldersgrense: 7 år

Filmen finner du på Altibox Film og Serier.

PS: Faller Monsterbedriften i smak, anbefaler vi også Monsteruniversitetet; ikke skummel, bare veldig morsom!

Et førjulsmareritt (The Nightmare before Christmas)

et forjulsmareritt

Tim Burtons film om gresskarkongen Jack Skellington passer like godt på Halloween som i førjulstiden. Skellington lever i den dystre Halloween Town i underverdenen, og elsker å spre skrekk og uhygge i vår verden. En dag oppdager han Christmas Town, en fargerik og lykkelig verden preget av moro og lek. Dette gjør Jack misunnelig, og han kidnapper julenissen for å sette sitt skrekkelige preg på jula. 

Aldersgrense: 12 år

Filmen finner du på Altibox Film og Serier.

Hotell Transylvania

hotell transylvania

Dracula er hotellsjef på det eksklusive Hotell Transylvania; et overdådig fem-stakers hotell der monstre og familiene deres kan nyte livet til fulle. Vi blir med når Dracula inviterer noen av verdens mest berømte monstre, blant andre Frankenstein og hans brud, for å feire Mavis Draculas 118. fødselsdag. Overraskelsen er stor for begge parter når en gutt ramler over hotellet og forelsker seg i Mavis! 

Aldersgrense: 7 år

Filmen finner du på Altibox Film og Serier.

PS: Liker du denne, kommer du til å elske begge oppfølgerne; Hotell Transylvania 2 og Hotell Transylvania 3  

Natt på museet

natt på museet

Gangene i Naturhistorisk museum er fylt av de utroligste ting - forhistoriske skapninger, djerve gamle krigere, for lengst glemte stammer, afrikanske dyr og historiens legendariske helter - alle for evig frosset i tid. Eller... er de det? Da Larry Daley blir ansatt som nattevakt på museet, oppdager han at alle utstillingene får liv etter solnedgang. 

Aldersgrense: 9 år. 

Filmen finner du på Altibox Film og Serier.

PS - også Natt på Museet har to oppfølgerfilmer - like sprø og spennende som originalen!  

Alle filmene du leier eller kjøper på Altibox-en din, får du på fakturaen din en måned eller to etter at du har sett dem!  

Har du ikke Altibox TV? Sjekk om du kan få fiber her.