Bli kvitt rotet

Rydd og få et bedre liv! Ja, så sterkt er det noen som påstår at rot påvirker oss.

To skjøteledninger fulle av kontakter

Vi kan ikke påstå at alle vanskelighetene i livet ditt forsvinner, men vi kan i alle fall hjelpe deg å bli kvitt ledninger som ligger som en spagettiklase under arbeidspulten og bak tv-en. Og det på en enkel måte.​

Enkelt, ryddig og brannsikkert

Etter hvert som antallet apparater, bokser og tilkoblinger stiger, så øker behovet for flere strømuttak. I stedet for å fylle på med skjøteledninger og forgreninger, kan du få installert en multistikk som kan bygges i ramme etter behov, men som også kan være ferdig konfigurert. Du kan velge mellom ulike antall stikk, med og uten jording, USB, coax og nettverk. 

I forbindelse med tv og stereo anbefales det minimum seks uttak for at du skal slippe å ty til skjøteledninger og forgreninger. På kjøkkenet og ved arbeidspulten har vi også ofte mye utstyr og stort behov for strømuttak. 

Når ledningsfloken er borte blir det lettere å holde oversikt, og det blir langt enklere å tørke støv og holde det rent. Støv og strøm er en skummel kombinasjon som lett kan føre til brannfarlige situasjoner. Apparater som bruker mer enn 1.000 watt bør ifølge Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap ikke kobles via skjøteledning, men rett til en stikkontakt i veggen.

Lag din egen ladestasjon

Du har sikkert en rekke «dingser» som trenger batterilading, med tilsvarende stort antall ladere av ymse slag. Hva med å lage en egen ladestasjon på kjøkkenet eller ved arbeidspulten? USB-kontakter erstatter laderen for hver enkelt apparat, du trenger bare USB-ledningen. Ryddig, oversiktlig og enkelt for alle. NTE Elektro kan hjelpe deg å legge opp 12-voltskontakter. 

Har du superraskt NTE fibernett, men sliter med å få utnyttet kapasiteten fullt ut? Det trådløse nettet er ofte flaskehalsen, så til spill og stasjonære arbeidsstasjoner kan det være lurt å ha fast nettverksuttak. Også det kan samles i ordentlige uttak, slik at du slipper løse ledninger. 

NTE Elektro monterer produkter som finnes både i hvit, aluminiumsfarget og sort. Velg det som passer best til ditt interiør. 

Det er nå snart tid for den store vårrengjøringen. Installer samtidig ekstra stikkontakter, og øk sjansen for at den ryddige følelsen holder seg – lenge!

Bestill tid hos elektriker i kalenderen vår!