Bygg din egen tv-pakke med Altibox TV!

Er du lei av å bla deg gjennom tv-kanaler du aldri ser på? Med Altibox TV velger du selv hvilke kanaler og hvilket innhold du vil betale for!

Familie i stue som gjør hver sin ting

Med nye Altibox TV kan du håndplukke favorittene dine og få akkurat det du ønsker deg i tv-pakken din! Velg de kanalene, filmene, seriene og sportssendingene du vil ha. Vi fyller stadig på med med innhold du kan velge i. 

Nå får du en basispakke med 15 faste kanaler, i tillegg til noen lokale kanaler. Disse kanalene kan du ikke bytte ut. I tillegg kan du altså velge innhold selv - fra mer enn 60 ulike kanaler! 

Tv-pakken kan du endre så ofte du vil uten at det koster deg noe ekstra.

https://player.vimeo.com/video/236578761

Så enkelt er det

  1. ​Logg inn på Mine sider 

  2. Trykk på Velg ditt innhold i venstremargen 

  3. Velg kanalene eller innholdet du ønsker og trykk Lagre 

Gå inn på Mine sider på altibox.no og klikk på "Velg ditt innhold". Etter at du har lagret endringene du gjør, tar det noen minutter før innholdet blir tilgjengelig for deg. Du kan logge av og på igjen om du syns det tar for lang tid.

Er du allerede Altiboxkunde i dag? Klikk her for å logge inn og velge ditt innhold nå! Apper på tv-en

I tillegg til kanalene og kanalpakkene du kan velge, er det en rekke strømmetjenester tilgjengelig i Altibox TV - og utvalget blir stadig større og bredere. Du har for eksempel både NRK-appen og NRK Super-appen tilgjengelig - med hele NRKs enorme utvalg av programmer, filmer, serier, dokumentarer og sendinger. 

Nye Altibox TV er rett og slett verdens mest moderne underholdningsplattform for hele familien! Det er tv akkurat slik du vil ha det!

Klikk her for å melde interesse for fiber fra NTE!