Få oversikt over bedriftens energiforbruk

Har du lurt på hva som vil være de mest effektive tiltakene for å redusere energiforbruket til bedriften din? Da bør du lese videre!

Jakob som snakker til kamera

Dersom bedriften din skal få en lavere strømregning er det viktigste du kan gjøre å optimalisere energiforbruket. Det vil også hjelpe deg å redusere bedriftens klimafotavtrykk.

Hva mener vi med energioptimalisering?

Energioptimalisering hander både om å redusere strømforbruket og å fordele strømforbruket utover dagen. Reduksjon av strømforbruket vil gi deg lavere strømregning, mens fordeling av strømforbruket vil redusere bedriftens effekttopper, som igjen påvirker nettleia. Effekttopper er de tidspunktene i løpet av døgnet der bedriften bruker mye strøm på én gang. 

Prisingen på energi er i stadig endring, og i tiden framover vil den sannsynligvis variere enda mer i løpet av døgnet. Så det vil lønne seg å vite hvordan du bør styre bedriftens energiforbruk, slik at du kan opprettholde produksjon, effektivitet og trivsel samtidig som du sørger for en så lav strømregning og nettleie som mulig.

Hvordan fungerer det? 

Jakob forklarer hvordan bedrifter kan få oversikt over deres energiforbruk

Se vår prosjektleder for energitjenester, Jakob, forklare hvordan dette fungerer i denne filmen.

Vårt energioptimaliseringssystem

Med vårt energioptimaliseringssystem (EOS) kan bedriften få full oversikt over strømforbruket sitt. Verktøyet måler og visualiserer strømforbruket, og dermed får man enkelt oversikt over effekttoppene og hvor mye strøm man bruker. Da blir det enklere å sette inn de riktige tiltakene. Dette er et skybasert system som passer både for små og store bygg, slik at du enkelt kan følge med på både mobil og PC. Da får du også raskt melding om ubalanse og driftsfel.  

Høres dette interessant ut?

Klikk på knappen under og fyll ut bestilingskjemaet på siden, så tar vi kontakt med deg.

Be om tilbud her

Gå til Slik leser du NTEs nye strømfaktura

Slik leser du NTEs nye strømfaktura

Fra februar 2024 ser strømfakturaen fra NTE litt annerledes ut enn før. Vårt mål har vært å gjøre den mer oversiktlig for deg. Hvis du likevel lurer på noe som har med den ...

Gå til Landstrøm til digitaliserte lokaliteter

Landstrøm til digitaliserte lokaliteter

Når SinkabergHansen nå elektrifiserer fire av oppdrettslokalitetene sine, er det godt nytt både for miljøet og for lokalsamfunnene.

Gå til Tar grep for å få ned strømregningen

Tar grep for å få ned strømregningen

Snart 20 år etter at borettslaget Elvebredden på Steinkjer ble bygget, begynte styret å se på hvordan de kan få ned strømregningen. Nå har en befaring vist at de kan redusere ...

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.