Flyr høyt med NTE

Tror du frisbee bare var underholdning for ungene, må du tro om igjen. Bare i Norge er det over 25 000 frisbeegolfspillere fordelt på snart 300 baner.

Gjeng med smilende mennesker

Geir Olav Svee er økonomiansvarlig i Trondheim frisbeeklubb. Da han ble valgt inn i styret, tok han samtidig på seg ansvaret for å skaffe sponsormidler, og derfra var veien kort til en søknad til NTE. 

– Frisbeemiljøet i Trondheim samarbeider tett med andre trønderske frisbeeklubber rundt om i Trøndelag, forteller han. – Det var viktig for meg å finne en sponsor som er til stede i hele Trøndelag og som har hjertet i Trøndelag, og det har NTE. 

Mann kaster frisbee

Nå har NTE vært sponsor for Trondheim frisbeeklubb i tre år. Til å begynne med gjaldt sponsingen dagsturneringen Vårspretten. I takt med at frisbeegolf har blitt stadig mer populært, arrangerer også frisbeeklubben en tredagers festival, som NTE også er med og sponser. 

– Frisbeegolf er en utrolig morsom sport, og deltakelsen viser at vi har truffet en nerve hos folk, sier Geir Olav. – Vissheten om at vi har en trygg sponsor i ryggen, gjør det enda enklere for oss å fly høyt! 

Gå til Donerer teknisk utstyr til Ukraina

Donerer teknisk utstyr til Ukraina

Før jul ble 19 paller med utstyr for datakommunikasjon og radiosamband sendt fra NTEs lokaler i Steinkjer til Ukraina.

Gå til Yrke: Magisk medisin

Yrke: Magisk medisin

– Når arbeidsdagen er ferdig og jeg tar av meg den røde nesa, kjenner jeg at jeg har utgjort en forskjell for barna på sykehuset. Det er en utrolig god følelse.

Gå til Når barn får kreft

Når barn får kreft

– Da Jens ble to og et halvt år, feiret vi med kake. Han har opplevd så mye sykdom og smerte at vi benytter enhver anledning til å feire at han blir friskere.

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.