Flyr høyt med NTE

Tror du frisbee bare var underholdning for ungene, må du tro om igjen. Bare i Norge er det over 25 000 frisbeegolfspillere fordelt på snart 300 baner.

Gjeng med smilende mennesker

Geir Olav Svee er økonomiansvarlig i Trondheim frisbeeklubb. Da han ble valgt inn i styret, tok han samtidig på seg ansvaret for å skaffe sponsormidler, og derfra var veien kort til en søknad til NTE. 

– Frisbeemiljøet i Trondheim samarbeider tett med andre trønderske frisbeeklubber rundt om i Trøndelag, forteller han. – Det var viktig for meg å finne en sponsor som er til stede i hele Trøndelag og som har hjertet i Trøndelag, og det har NTE. 

Mann kaster frisbee

Nå har NTE vært sponsor for Trondheim frisbeeklubb i tre år. Til å begynne med gjaldt sponsingen dagsturneringen Vårspretten. I takt med at frisbeegolf har blitt stadig mer populært, arrangerer også frisbeeklubben en tredagers festival, som NTE også er med og sponser. 

– Frisbeegolf er en utrolig morsom sport, og deltakelsen viser at vi har truffet en nerve hos folk, sier Geir Olav. – Vissheten om at vi har en trygg sponsor i ryggen, gjør det enda enklere for oss å fly høyt! 

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.