Gjør det hyggelig å komme hjem

Med utelys som lyser opp både huset, garasjen og gårdsplassen blir det både tryggere og hyggeligere å komme hjem på kveldstid nå som de mørke høstkveldene for alvor har gjort sitt inntog.

Utelys montert på en vegg ved siden av inngangsdør

Utelys gir trygghet, både for deg og for de som er ute og går i gata di. En godt opplyst gårdsplass avverger fall på glattisen, og det minsker faren for at noen stjeler det som blir oppbevart utendørs, enten det er akebrett eller sykler. I tillegg gjør god utebelysning det vanskeligere å bryte seg inn hos dere. 

De siste årene har mange gått fra ett stort utelys som viser veien til ytterdøra, til flere lamper som pynter opp fasaden rundt hele huset og lyser opp hagen. Det passer like godt både på nye funkishus som på gamle sveitserhus. Pynter du i tillegg opp med lyslenker spesiallaget for utendørs bruk, og lyssetter busker og trær i hagen, blir det ekstra hyggelig å komme hjem

Utendørs trapp med lys montert
Lys montert på vegg ved siden av garasjeporten
Flere garasjer med lys montert over portene
Lys montert på vegg ved siden av garasjeporten

Utelys med sensorer

Monterer du utelys med sensorer som slår seg på automatisk når det blir mørkt, trenger du ikke grue deg til å komme hjem til en mørk gårdsplass etter jobb. Og siden lampene slår seg av automatisk når det blir lyst, trenger du ikke huske å slå av lyset når du drar hjemmefra på morgenen!  Utelys med bevegelsessensor står også høyt på ønskelista hos mange. Da slår lyset seg på og av. Monterer du for eksempel lamper med sensor over inngangsdøra, trenger du ikke stå og lete etter nøkkelhullet - selv på årets mørkeste dag! 

Uterom

Stadig flere bygger vinterhager og innreder dem slik vi møblerer stuene våre: Med sofagrupper, tepper, puter og pyntegjenstander. Monterer du nok og riktig lys her, får du fullt utbytte av vinterhagen! Så får du heller skru av alle lysene hvis du vil se på stjernehimmelen.

Snakk med oss!

Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger tips og råd rundt valg av utebelysning. Elektrikerne våre har mange års erfaring og høy kompetanse på området. Vi tilbyr belysning fra en rekke leverandører, så vi har et stort utvalg i alle mulige former, fasonger og farger. Pristilbudet du får fra oss er alltid inkludert montering, så du vet hva du må betale før vi kommer og monterer.

Er du ute etter inspirasjon? På disse sidene finner du et lite utvalg av de utelampene vi selger! 

www.nordesign.no www.sg-as.no

www.louispoulsen.com 

Ta kontakt med din nærmeste NTE Elektro-avdeling

Hei 👋 Gjerne chat med oss dersom du trenger hjelp.