Heia Laget Mitt!

​I de siste 10 årene har lag og foreninger i hele Trøndelag fått til sammen 100 millioner kroner fra NTE.

Heia Laget Mitt!

Dette har vi gjort gjennom mange ulike sponsinger, samt store kampanjer som Drakta mi og NTE Laget Mitt. Pengene som lagene har fått opp igjennom har gått til mange forskjellige formål. Dette er alt fra pizzakvelder til nye drakter til hele laget, transport til og fra cup og bidrag til nytt klubbhus og ny hall. Uansett hva pengene har gått til, er det én ting som er sikkert; vi elsker å gi tilbake til Trøndelag, og vil aldri slutte med det!

Vi i NTE er opptatt av å støtte mangfoldet og bredden innenfor idrett og andre gode formål i Trøndelag.

Årets vinnere av NTE Laget Mitt som klarte å sanke flest stemmer var Tiller Fotball J02/03. De endte opp med hele 3800 stemmer, og stakk dermed av med vinnerpotten på 100.000 kr! Lagets vinneroppskrift til å sanke stemmer vites ikke, men suksessen deres på banen skal visst nok skyldes et dyktig trenerteam som har bidratt til utvikling og fått det beste ut av hver spiller. Dette har også resultert i lite frafall på laget. Laget har også en sammensveiset foreldregruppe som har støttet opp laget i alle år og gjort det de kan som å finansiere den høye aktiviteten som laget har. De har ikke lagt skjul på at det trengs midler for at norsk kvinnefotball skal ha rik rekruttering og muligheten til satsning i fremtiden. Pengene skal i følge laget gå til å dekke reisekostnader og kamputstyr.

Medlemmer hos Tiller fotball jubler til kamera

Dette er kun ett av lagene NTE har sponset med penger de siste 10 årene. Målet vårt er å være støttespiller for breddeidretten i Trøndelag, hvor alle skal få en lik sjanse til å motta støtte i form av penger. Vi i NTE er opptatt av å støtte mangfoldet og bredden innenfor idrett og andre gode formål i Trøndelag. Felles for de aktivitetene og tiltakene vi støtter, er at de bidrar til levende, attraktive og mangfoldige lokalsamfunn, aktiviteter som gir bolyst og kreativitet, men som også gjør stedene interessante å besøke. Vi ønsker å bidra til at kultur og idrett i Trøndelag kan ta vare på de gode idéene, de gode talentene, skape grunnlag for utvikling og dermed lokalsamfunn som er attraktive både for dagens og fremtidens innbyggere.

Søk om sponsormidler her!

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.