Høstferie på tilbud!

Har du lyst til å kose deg litt ekstra i høstferien? Inviter med deg noen du er glad i på noe gøy - til rabatterte NTE-priser!

Gir Mer høstferie

Gjennom kundeprogrammet vårt Gir Mer (du har vel lastet ned appen? Hvis ikke finner du den her) får du 25 % rabatt på overnatting på Røros Hotell og pakketilbud på dobbeltrom med frokost, velkomstgave og 3-retters middag på Jægtvolden på Inderøy. 

Les til øyet blir stort og vått! 

Kanskje får du endelig tid til å lese ei god bok også? Vi gir deg 7 uker gratis tilgang på appen Nextory, som har hundretusenvis av lydbøker og e-bøker i sortimentet sitt. Er du mer glad i aviser, magasiner eller ukeblader, er det bare noen tastetrykk som står mellom deg og mange timer med gratis lesning både av Dagbladet, Se & Hør, KK, Allers og mange flere! 

Hopp og sprett

Er du redd for at ungene skal kjede seg mens du er på hotell? Send dem og barnevakta til Lykkeland på Steinkjer og la dem slå seg løs med laserkrig, bowling eller lekeapparater for enhver smak! Alt til rabatterte priser, selvfølgelig! 

appen

Her kan du laste ned appen

Kos deg utendørs

Har du lyst på en tur i det våte element (eller kanskje aller helst unngå det), er en tur med Trondheim kajakk midt i blinken! Liker du deg bedre i fjellet, eller vil traske gatelangs i byen, kommer rabatten hos Intersport godt med! 

Pusse opp? 

Skal du bruke høstferien på å få det finere hjemme, finner du tilbud på baderomsinnredning, maling og interiør i appen. Trenger du elektriker, er det enklere enn noen sinne å bestille hos oss i NTE! 

Grønt er skjønt

Kanskje høstferien er tiden til å eksperimentere litt på kjøkkenet? Da er en grønnsakskasse fra Rågo et perfekt utgangspunkt! 

Her kan du laste ned appen

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.