Kjøp sikringsskap på avbetaling

Har du fremdeles skrusikringer i sikringsskapet hjemme eller på hytta? Da kan det være lurt å vurdere et sikringsskap med automatsikringer - for sikkerhets skyld.

Elektrikker monterer et sikringsskap

Kan du se for deg en hverdag uten vaskemaskin, oppvaskmaskin, mobiltelefon, varmepumpe eller PC? Ikke vi heller. I takt med at alt vi bruker av nye dingser og dippedutter, øker belastningen på sikringsskapet - og brannfaren. Er sikringsskapet ditt dimensjonert for belastningen? 

Som et tiltak for å gjøre det enklere å bytte til nye, sikre sikringsskap, lanserer vi nå sikringsskap på rentefri avbetaling. Det koster deg altså ikke en krone ekstra å betale ned skapet over 36 måneder. 

Når bør du bytte?

Det stemmer ikke med virkeligheten at det er farlige feilstrømmer som gir høyere brannfare med gamle skrusikringer. Men det er fakta at dårlig kontakt mellom skrusikringen og sikringslokket og/eller bunnskruen av og til fører til varmgang, som igjen kan føre til brann. 

Vi anbefaler alle å bytte til automatsikringer. De gamle skrusikringene kan føre til varmgang, som gir høyere brannfare. 

  • Kjenner du svidd lukt i sikringsskapet eller oppdager misfarging rundt en eller flere sikringer, er det på høy tid å få en faglig gjennomgang.

     

  • Ta gjerne en sjekk i sikringsskapet og hovedsikringene på et tidspunkt når du vet strømforbruket er høyt, for eksempel på morgenen eller tidlig ettermiddag. Er lokk, deksler eller sikringer varme, så skal de undersøkes av fagfolk. 

Elektrikker monterer kabel inn i et sikringsskap

Hva får du?

For 13 210 kroner; som du selv velger om du vil betale kontant eller på avbetaling, får du et sikringsskap med 10 kurser fra en av de ledende leverandørene av sikringsskap. Sikringsskapet har moderne sikringer med innebygde jordfeilbrytere, så du får overspenningsvern i samme slengen. 

Hva koster det deg?

Kjøper du anlegget kontant, koster det deg 13 210 kroner. Vil du kjøpe det på avbetaling over 36 måneder, deler vi summen på 36 og får 367 kroner per måned. 

Prisen inkluderer montering og inntil 20 km kjøring fra nærmeste NTE-avdeling.

Avbetalingen betinger at du er, eller blir strømkunde hos NTE, og det vil også utløse 12 måneders binding til din strømavtale.

Her kan du bestille nytt sikringsskap