Korsvikaspillet vant 25000 kroner

Det Ä sette opp et utendÞrsspill i TrÞndelag pÄ sommeren, kan vÊre et sjansespill. Det fikk Korsvikaspillet i Trondheim for alvor kjenne pÄ i sommer. Derfor kommer de 25 000 kronene de vant i Laget Mitt ekstra godt med.
Korsvikaspillet vinnere av Laget Mitt

Det lunefulle vÊret i sommer gjorde at Korsvikaspillet, som er Trondheims eneste spel om vikingtiden og Ladetiden, fikk fÊrre besÞkende enn de regnet med. Det har resultert i at Korsvikaspillet stÄr i fare for Ä gÄ konkurs.

Etter Ä ha fÄtt 25 000 kroner av NTE i Laget Mitt, har de fÄtt ny motivasjon til Ä bygge opp spelet igjen. ForhÄpentligvis kan de 150 involverte i Korsvikaspillet bruke ogsÄ neste sommer til teater og historieformidling.

Skulespillere fra Korsvikaspillet smiler til hverandre

 

Motta push-varsler fra NTE

FĂ„ varsler i nettleseren med siste nytt og oppdateringer fra NTE

Ved aktivering gir jeg mitt samtykke til Ä motta push-varsler i nettleseren med siste nytt og oppdateringer fra NTE basert pÄ mine kundedata. Se vÄr personvernerklÊring.