Landets mest fornøyde kunder for 11. år på rad

Også i år har kundene stemt bredbånds- og tv-løsningen til Altibox og NTE til topps på pallen. Tusen takk for tilliten! 

Glade medarbeidere fra NTE jubler til kamera

– Kravene til stabilt og kjapt internett og en brukervennlig tv-løsning blir stadig høyere, og konkurransen skjerpes. Derfor betyr det ekstra mye når kundene våre gir oss så gode tilbakemeldinger, sier Odd-Eirik Grøttheim, som er konserndirektør for telekom i NTE. 

Odd-Eirik Grøttheim

Til å stole på

Kampen om både surferne og seerne er tøff, og kundene etterspør gode strømmetjenester bakt inn i tv-abonnementet sitt. Det har NTE og Altibox forlengst gjort noe med. 

– Nærmere 55 000 trønderske husstander har valgt oss som leverandør, forteller Grøttheim. – Det betyr at over 120 000 trøndere både kan se og strømme tv-favorittene sine og til å surfe og spille på et godt og stabilt nett. 

EPSI Rating Norge, som har gjennomført undersøkelsen, mener at tilbakemeldingene fra kundene tyder på at Altibox ligger et steg foran konkurrentene når det gjelder å gi kundene et tilbud som svarer til kravene og forventningene deres. 

– Hverdagen vår blir stadig mer digitalisert, og et kjapt og stabilt bredbånd er avgjørende for mange, sier Grøttheim. – Sammen med Altibox har vi bygd fiberbredbånd i over 15 år, og bare i år har over 6500 nye husstander fått installert tv og internett fra NTE og Altibox. Nå gleder vi oss til fortsettelsen! 

Vil du ha bredbånd og tv-løsning fra oss? 

Her kan du sjekke om du kan få lynraskt internett fra oss

Gå til Nå skal vannforbruket måles automatisk

Nå skal vannforbruket måles automatisk

I løpet av de neste 5 årene er det slutt på at trondhjemmerne må lese av vannmålerne. I stedet skjer det automatisk gjennom et sensornettverk NTE skal levere.

Gå til Sparer miljøet for 600 000 liter diesel årlig

Sparer miljøet for 600 000 liter diesel årlig

15 kilometer utenfor Frøya, ytterst mot storhavet, har sjømatselskapet Mowi seks oppdrettslokaliteter. To av dem har allerede fått erstattet dieselanleggene på fôrflåtene med ...

Gå til Små grep gir store besparelser

Små grep gir store besparelser

NTE lanserer NTE Energianalyse – nå kan bedrifter enkelt finne ut hvordan de kan bruke mindre strøm

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.