Lei av å ha ledninger overalt?

Det blir ikke bare mer og mer elektronikk i hjemmene våre med tiden - og med elektronikken kommer ledninger og rot. Heldigvis fins det hjelp å få! 

Forgreininger med ledninger i

I takt med at antallet dippedutter øker, øker også behovet for flere strømuttak. I stedet for å finne frem gamle skjøteledninger og forgreininger, kan du heller få installert en multistikk. Du kan velge hvor mange stikk du trenger, om du vil ha med eller uten jording, og om du vil ha USB, coax og nettverk på stikket. 

Stikkontakt med mange uttak

Rundt tv-en og anlegget anbefales det minimum seks uttak slik at du skal slippe å ty til skjøteledninger og forgreininger. 

tv-benk med mange ulike spillkonsoller i og tv-en over

På kjøkkenet og ved arbeidspulten har vi også ofte mye utstyr og stort behov for strømuttak. Kanskje en såkalt pop-up-stikkontakt kan løse utfordringene dine?  

Stikkontakt

Når ledningsfloken er borte blir det både enklere å holde oversikt og å tørke støv og holde det rent. Det kan lønne seg på flere måter. Støv og strøm er nemlig en skummel kombinasjon som lett kan føre til brannfarlige situasjoner. 

Unngå overbelastning

Apparater som krever mye strøm krever at du bruker ledninger som er tilpasset den mengden strøm som skal passere. Skjøteledninger er ikke nødvendigvis dimensjonert for dette, og resultatet kan bli at skjøteledningene blir for varme og begynner å brenne. 

Tommelfingerregelen er at apparater som bruker over 1000 watt; for eksempel panelovner, tørketromler og vaskemaskiner, ikke bør kobles til med skjøteledning; men rett i veggen. 

Trenger du større anlegg? 

Hvis skjøteledningene dine står permanent i stikkontaktene, eller hvis du til stadighet må hente frem flere skjøteledninger, kan det tyde på at det elektriske anlegget ditt ikke er stort nok til ditt bruk. Ta kontakt med oss og få lagt opp de stikkontaktene du trenger! 

Bestill elektriker

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.