Lys opp funkishuset ditt med stil!

Bor du i et moderne funkishus? Sørg for at både utelysene og belysningen inne står i stil med huset!

edge funkishus

Funkishus blir bare mer og mer populære. De rette linjene, store flatene, geometriske formene og store vinduene appellerer til stadig flere husbyggere; enten det er helt nye hus eller påbygg. 

Vil du ha belysning som står i stil med funkishuset ditt? Her får du gode tips!

Innendørs

gyro

De store vindusflatene på funkishus sørger for mye naturlig lys inne. Har du valgt de karakteristiske hjørnevinduene, som sender lyset inn i rommet fra to kanter, har du enda mer lys. Innendørs er det mange som velger spotter (lamper som er montert i taket), downlights (lamper som er innfelt i taket) eller LED-striper - helt i tråd med minimalismen som preger funksjonalismen.

Utendørs 

edge funkishus 2

Også når det gjelder utelys, er det stilig å velge lys som stil med det minimalistiske uttrykket på funkishusene. 

Edge fra SG er en populær lampe blant funkishus-eiere. Den har rene linjer som ofte tar igjen trekk fra selve huset. Lampen kan monteres både vertikalt og horisontalt. Den fins både i en versjon som lyser oppover og nedover, og i en versjon som bare lyser nedover. Uansett hvilken versjon du velger, får du en lampe som skaper en ren, lyssatt flate.

edge

Edge fins også i en innendørs versjon.

Hva med hagen? 

moon hage

Vil du ta igjen andre geometriske former enn de firkantede i utebelysningen, kan du for eksempel la én eller flere Moon lyskuler lyse opp i hagen. De runde formene er en kontrast til de strenge linjene i funksjonalismen, men tar like fullt opp prinsippene fra stilen.

Stilrent

Uansett hvilken utebelysning du velger, er det mye å tenke på når det gjelder belysning; alt fra hvor mye lys du skal ha, hva du skal lyse opp og hvordan du kan skape ett uttrykk på all belysningen. Ta en prat med oss dersom du trenger tips og råd rundt utebelysning!

Bestill elektriker

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.