Nå blir det enda enklere for barna å finne frem på Altibox

Hånda i været alle foreldre som syns det er deilig å ligge litt ekstra lenge i helger eller ferier! Med den nye løsningen fra Altibox, Altibox Barn, er det enda enklere for barna å finne favorittene sine inne i tv-menyen. Det betyr at du slipper du å stå opp for å hjelpe dem å finne frem! 

Ung jente ligger å ser på TV med fjernkontroll i hånden

Altibox Barn samler alt barneinnholdet på ett sted. Det er enkelt å finne Altibox Barn i tv-portalen; både for barna og for foreldrene. I tillegg til alle barneprogrammene fra de ulike kanalene, er det enkelt for barna å finne tilbake til favorittene sine. I tillegg kan de finne nye favoritter ved å se på oversikten over det mest populære innholdet.

Forsiden til Altibox for barn

Hva finner jeg i Altibox Barn?

Siden du selv velger inn hvilket innhold du vil ha i tv-pakken din, vil innholdet i Altibox Barn variere fra person til person - men her finner du en oversikt over de kanalene du kan kan finne i Altibox Barn. 

NRK Super Cartoon Network Disney Channel Disney Junior Disney XD Boomerang Nickelodeon NickToons Nick Junior HBO Toonix Disney Movies on Demand Disney Channels XTRA

Vil du velge inn mer barneinnhold, gjør du det enkelt her.

NRK Super, som i dag har en egen knapp i tv-portalen, kommer til å fjernes fra hovedmenyen og flyttes inn i Altibox Barn etter en stund. 

Vi kommer til å videreutvikle tjenesten slik at den blir stadig bedre å bruke. Vi håper du blir fornøyd!

Viser hvordan du starter Altibox barn på TVn