Nå er det viktigere enn noen gang å bidra

Til alle lag og foreninger, arrangører, foreldre, frivillige og andre som bidrar til et levende lokalsamfunn: Vi skjønner at dere er lei dere for alt som er avlyst fremover, og usikre på hva fremtiden vil bringe. Vi kan forsikre dere om at NTE skal fortsette å bidra til kultur og idrett i Trøndelag.

Snåsa IL vinnere av laget mitt

Dere fortjener en stor takk for all aktivitet og engasjement dere skaper. Dugnadsånden og innsatsen som legges ned året rundt, sørger for at barn og unge kan leke og utvikle seg, og at vi har gode kulturtilbud å gå til. Nå er alt satt på pause, og vi vet ikke hvor lenge pausen vil vare.

Det vi vet, er at når koronapandemien er over, ønsker vi fortsatt å se på stafetter, fotballkamper, korps i gatene og nye teaterstykker. Kultur og idrett er viktig, og vil bli enda viktigere i tiden etter at denne krisen er over. Frivilligheten skaper en arena hvor felleskapet er sterkt, og samhold utvikles. Men akkurat nå er det viktigste å holde avstand til hverandre, unngå spredning av smitte og å ta vare på hverandre.

«Laget Mitt» vil gjennomføres som planlagt

Gjennom «Laget Mitt» fordeler NTE hvert år 800.000 kroner til lag og foreninger i Trøndelag, fordelt på fire geografiske områder. Her kan du være med på å bestemme hvem som skal vinne, ved å stemme frem favorittlaget ditt. Vi mener det er viktigere enn noen gang å bidra nå, og vil derfor gjennomføre «Laget Mitt» som planlagt.

I februar vant «Project Nepal NTNU» 50.000 kroner gjennom Laget Mitt «Trondheimsregionen». Neste runde vil foregå i «Namdalen», og nomineringen åpner 24. april. Nomineringen for «Midtre Trøndelag» starter 11. september, og nomineringen for «Søndre Trøndelag» åpner 6. november. Les mer på www.nte.no/laget-mitt.

Søk om støtte

Har du en kreativ idé som er gjennomførbar fra hjemmekarantene eller på avstand fra folk? En digital konsert, talkshow eller en morsom hjemmeskole? Vi tar som vanlig i mot søknader, og vil i tiden fremover prioritere søknader som kan bidra til en lysere hverdag nå.

De lag og foreninger som allerede har fått tildelt støtte til arrangement som nå blir avlyst, vil fortsatt få pengene utbetalt. Har du spørsmål om sponsing i NTE, ta gjerne kontakt med sponsorsjef Lise Musum Stangvik på lise.musum.stangvik@nte.no.

Søk her

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.