Nyhet! Se vår nye elektriker-bestillingsløsning

Nå har vi lansert «Min Elektriker» - en bestillingsløsning som gjør at du ikke trenger å kontakte oss på dagtid for å bestille elektriker. Finn den elektrikeren du selv ønsker, til den datoen og tidspunktet som passer deg best

Min elektriker fra NTE

Trenger du plutselig elektrikerhjelp?

Du sitter hjemme i sofaen på kvelden, har akkurat skrudd på tv-en og er klar for å slappe av en liten time før sengetid. Selvfølgelig skjer det da – oppvaskmaskina slutter å fungere, varmepumpa takker for seg eller kanskje kontakten bak tv-en allerede har tatt kvelden?

Sånt skjer i alle fall sjeldent på et beleilig tidspunkt. Og det blir enda mer irriterende om man må bruke deler av neste arbeidsdag til å sitte i telefonen og prøve å få tak i en elektriker som har ledig tid. Derfor har vi lansert vår nye kalendertjeneste, som skal gjøre det enklere for deg å bestille tid til en elektriker du stoler på, i det problemet oppstår.

Bestill elektriker på 1-2-3!

Det eneste du trenger å gjøre er å ta opp mobiltelefonen eller laptopen, gå inn på minelektriker.nte.no og fortelle hvilket postnummer du bor på. Da får du opp en oversikt over hvilke elektrikere du kan velge fra nærområdet, og du kan velge dato og klokkeslett du ønsker at elektrikeren skal komme. Da trenger vi bare kontaktinformasjonen din, og en kort beskrivelse av problemet som må løses.

Elektrikeren tar kontakt med deg i ettertid for å avklare nødvendige detaljer, og gi deg en pris på arbeidet. Deretter kommer han på døra til avtalt tid, og fikser problemet for deg.

Lagre nettadressen til du får bruk for den

Mest sannsynlig har du ikke bruk for en elektrikere akkurat nå. Men da kan det være smart å lagre nettsiden minelektriker.nte.no som et bokmerke eller en snarvei på telefonen eller laptopen din. Så ligger den klar i tilfelle du skulle trenge rask hjelp senere.

Se bestillingsløsningen for elektrikertjenester her!