Over 100 år med strøm til Trøndelag

Siden 1919 har NTE produsert og levert fornybar strøm til trønderske hjem. Vi er et trøndersk eid fornybarselskap, med fokus på kundenes fremtidige behov. Hjertet vårt banker ekstra hardt for Trøndelag og det trønderske samfunnet.

Vannkraftverk der vannet fosser over demningen

Hvorfor bli strømkunde hos NTE?

 1. Få en konkurransedyktig strømavtale tilpasset ditt behov.

  Vi har en rekke strømavtaler til konkurransedyktig pris. De ulike avtalene er tilpasset ulike behov – f.eks. om du er opptatt av lav pris, og tåler at prisen går litt opp og ned, eller om du er mer opptatt av forutsigbarhet.

   

 2. Bruk en lokal leverandør og sørg for at verdiene kommer lokalsamfunnet til gode.

  Siden vi er lokalt eid vil overskuddet vårt komme Trøndelag til gode. Både igjennom utbytte til de trønderske kommunene som eier oss, og via sponsing av kultur, idrett og andre gode formål.

   

 3. Få tilgang til NTEs kundeapp med full oversikt over strømforbruk og strømpris

  Alle våre kunder får tilgang til kundeappen vår. Her får du full oversikt over strømforbruket ditt, helt ned på timesnivå. Du får også oversikt over strømprisen time for time, samt mye annet innhold. Dette er gull verdt om du ønsker å få mer kontroll på strømforbruket ditt.

   

 4. Få tilgang til tilbud og avtaler i fordelsprogrammet Gir Mer

  Alle våre kunder får også tilgang til fordelsprogrammet Gir Mer. Her får du mange gode tilbud og avtaler fra våre gode samarbeidspartnere.

   

Hva annet tilbyr NTE?

I tillegg til å produsere og selge ren og fornybar energi, så bygger og drifter vi digital infrastruktur i form av fiberbredbånd i hele Trøndelag. Klikk her for å se om du kan få fiberbredbånd fra NTE.

Vi har også over 250 elektrikere spredt over hele fylket. Klikk her for å bestille elektriker.

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.