Pengene vil komme mange til nytte!

​Malvik Turn og RG og Inderøy Idrettslag var de to lagene som klarte å samle flest stemmer i konkurransen «Laget Mitt». De vant dermed 50.000 kroner hver. Pengene vil gå til tiltak for barn og unge.

Malvik Turn vinnere av Laget Mitt

​— Vi arrangerte Barneturnkretsstevne i helga, så vi har ikke rukket å diskutere i detalj hva pengene skal brukes til. Men på en eller annen måte skal de gå til å øke kapasiteten slik at vi kan tilby turn til enda flere, sier Vibeke Trøa, kontaktperson for Malvik Turn og RG (rytmisk gymnastikk). Hun forteller at de har ventelister fordi interessen er så stor. Med satsing på både topp og bredde, har klubben store utgifter til blant annet hall-leie og reiser. 

Trøa forteller at det var en pappa i klubben som først nominerte dem, og at flere deretter fulgte opp. Da laget var kommet med blant finalistene jobbet de aktivt med å samle stemmer.  — Vi brukte Facebook flittig, og jeg sendte daglig ut epost til medlemmene om å stemme. Mange medlemmer delte aktivt, både på Facebook og Instagram. På en familiebursdag ble det ikke servert kake før alle gjestene hadde stemt på oss, forteller hun med et smil. 

Medlemmer av Malvik Turn

På en familiebursdag ble det ikke servert kake før alle gjestene hadde stemt på oss. 

Håper på skateanlegg

​Også på Inderøy var gleden stor da idrettslaget ble tildelt pengene. Per Morten Kvam forteller at det var et varamedlem til styret som tipset om muligheten først. Også Inderøy Idrettslag har brukt sosiale medier aktivt. Laget har rundt 1.700 medlemmer, med mange særgrupper. Styret har oppfordret medlemmer og støttespillere til å stemme, og det var nok til at de ble en av vinnerne.

Kvam forteller at Inderøy Idrettslag ønsker at uteområdet ved det nye skoleanlegget legger til rette for fysisk aktivitet. Et anlegg for skatere hadde derfor vært midt i blinken, og er den foreløpige planen for hva pengene skal gå til.  — Premiepengene rekker ikke til å dekke alt, men de kommer godt med. Nå håper vi at andre aktører også vil bidra, sier Kvam videre.

Medlemmer in Inderøy indrettslag

Stort engasjement

Det ble avgitt hele 52.000 stemmer i årets «Laget Mitt» - konkurranse. I tillegg til hovedpremiene på 50.000 kroner, fikk 22 lag 15.000 hver. Blant deltakerne ble ytterligere 20 lag trukket ut som vinner av 5.000 kroner hver. 

En fullstendig oversikt over hvilke lag som deltok i finalen, og hvilke som fikk pengepremier, finner du på http://ntelagetmitt.no/. 

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.