Reimund ble strĂžmkunde nummer 80 000

Da Reimund Geving pÄ StjÞrdal byttet strÞmleverandÞr, ble han NTEs strÞmkunde nummer 80 000.
Reimund Geving holder en bunke blomster og smiler til kamera

– Jeg var ganske enkelt ikke fornþyd med den forrige leverandþren min, forteller Reimund. – Det var en del rot med faktureringen, og jeg syns de þkte prisene for mye. 

SÄ Reimund satte seg ned pÄ nett og lette etter en ny leverandÞr - og valget falt pÄ NTE. 

– NTE er konkurransedyktige bĂ„de pĂ„ pris og pĂ„ levering, sier Reimund. – I tillegg til at jeg syns de gir meg en god pris, har jeg fĂ„tt en god avtale med samfakturering med nettleia. Det betyr at jeg bare mĂ„ forholde meg til Ă©n faktura hver mĂ„ned. 

Den lokale tilknytningen NTE har til StjÞrdal og TrÞndelag, er ogsÄ viktig for Reimund. 

– NTE skaper arbeidsplasser her, og det liker jeg. 

Reimund Geving stÄr i sitt kjÞkken

Stadig flere strĂžmkunder

NTE fikk over 20 000 nye kunder i TrÞndelag i 2019. 

– Dette er virkelig en milepĂŠl for oss, forteller Kristine Wormdal, som er leder for strĂžm- og energitjenester i NTE. – Vi har aldri hatt sĂ„ mange strĂžmkunder som 80 000 fĂžr, og vi opplever det som en tillitserklĂŠring at sĂ„ mange velger Ă„ kjĂžpe strĂžmmen sin fra oss. 

Mange av de nye kundene gir uttrykk for at de har valgt NTE fordi vi er en lokal aktÞr. 

– Vi fĂ„r stadig tilbakemeldinger fra kundene vĂ„re om at de setter pris pĂ„ at vi er trĂžnderske, forteller Wormdal. – Det at vi skaper arbeidsplasser i TrĂžndelag og at utbyttet fra virksomheten vĂ„r gĂ„r tilbake til TrĂžndelag siden vi eies av 23 trĂžnderske kommuner, betyr mye for mange av kundene vĂ„re. 

Vil du bli strĂžmkunde hos oss? VI har avtaler som passer for alle!

Motta push-varsler fra NTE

FĂ„ varsler i nettleseren med siste nytt og oppdateringer fra NTE

Ved aktivering gir jeg mitt samtykke til Ä motta push-varsler i nettleseren med siste nytt og oppdateringer fra NTE basert pÄ mine kundedata. Se vÄr personvernerklÊring.