Reimund ble strømkunde nummer 80 000

Da Reimund Geving på Stjørdal byttet strømleverandør, ble han NTEs strømkunde nummer 80 000.

Reimund Geving holder en bunke blomster og smiler til kamera

– Jeg var ganske enkelt ikke fornøyd med den forrige leverandøren min, forteller Reimund. – Det var en del rot med faktureringen, og jeg syns de økte prisene for mye. 

Så Reimund satte seg ned på nett og lette etter en ny leverandør - og valget falt på NTE. 

– NTE er konkurransedyktige både på pris og på levering, sier Reimund. – I tillegg til at jeg syns de gir meg en god pris, har jeg fått en god avtale med samfakturering med nettleia. Det betyr at jeg bare må forholde meg til én faktura hver måned. 

Den lokale tilknytningen NTE har til Stjørdal og Trøndelag, er også viktig for Reimund. 

– NTE skaper arbeidsplasser her, og det liker jeg. 

Reimund Geving står i sitt kjøkken

Stadig flere strømkunder

NTE fikk over 20 000 nye kunder i Trøndelag i 2019. 

– Dette er virkelig en milepæl for oss, forteller Kristine Wormdal, som er leder for strøm- og energitjenester i NTE. – Vi har aldri hatt så mange strømkunder som 80 000 før, og vi opplever det som en tillitserklæring at så mange velger å kjøpe strømmen sin fra oss. 

Mange av de nye kundene gir uttrykk for at de har valgt NTE fordi vi er en lokal aktør. 

– Vi får stadig tilbakemeldinger fra kundene våre om at de setter pris på at vi er trønderske, forteller Wormdal. – Det at vi skaper arbeidsplasser i Trøndelag og at utbyttet fra virksomheten vår går tilbake til Trøndelag siden vi eies av 23 trønderske kommuner, betyr mye for mange av kundene våre. 

Vil du bli strømkunde hos oss? VI har avtaler som passer for alle!

Hei 👋 Gjerne chat med oss dersom du trenger hjelp.