Rimelig strøm til hus og bil

– Nå som prisene på alt går oppover og oppover, er det godt å tenke på at jeg i alle fall har en god strømavtale i bånn!

Smilende mann med caps står ved en bil

Rune Andreas Malmo, samboeren Marianne og ungene på 9 og 10 år har bodd i Risvollan borettslag siden minstejenta ble født - og her blir de.

– Vi trives jo veldig godt, da, sier Rune, – og vi ser ingen grunn til å flytte på oss. Ungene har det fint på skolen, og både små og store har venner her. 

Noe av det Rune er fornøyd med, er strømavtalen fra NTE. Avtalen, hvor du betaler spotpris + 29 kroner i måneden, gjør at han knapt ofrer strømforbruket en tanke. At han i tillegg har den samme avtalen på hytta på Frosta, er et ekstra pluss. 

– Her hjemme er jo strømavtalen en del av fellesutgiftene, men på hytta betaler vi jo for alt fra varmekabler i gulvene til varmepumpe, varmtvannsberederen og ventilasjonsanlegget. Det utgjør noen kroner hver måned, det, men jeg sover godt om natta med strømavtalen vår. 

Egen elbil-lader

Elbil-lader i fellesgarasje med mange biler

Rune er en av de mange i Risvollan borettslag som har valgt å kjøpe sin egen elbil-lader inne i fellesgarasjen. 

– Det fungerer helt sømløst, sier han. – Jeg bruker appen når jeg skal logge på, og så får jeg en faktura på forbruket mitt hver måned. 

Noen ganger bruker Rune og samboeren et av ladepunktene på utsiden av garasjen også. 

Mann med caps ved siden av en elbillader og en bil

– Det er ett fett hvilken lader vi bruker, sier han. – Strømmen jeg bruker til å lade bilen, er knyttet opp til brukeren min; så jeg betaler uansett ikke for naboenes forbruk. Enklere blir det bare ikke! 

Kontaktinfo borettslag

Kan vi bistå borettslaget eller sameiet ditt med gode løsninger?

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.