Selger felger for flerfoldige millioner på nett

God service, unike produkter og en nettbutikk det lukter svidd av. Det er noen av suksesskriteriene for den veksten Tempe Dekkservice har opplevd de siste årene.

Sindre Langberg

– Vi hadde ikke klart oss uten fiberbredbånd fra NTE, sier Sindre Langberg, som er daglig leder for Tempe Dekkservice. – Hvis nettet er nede så lite som 5 minutter, taper vi store summer. 

Da Tempe Dekkservice flyttet fra Tempe til Fossegrenda, byttet de til samtidig til bredbånd fra NTE, og de har ikke angret et sekund. 

– Jeg kan nesten ikke komme på at nettet har vært nede, jeg, sier Sindre. – Og de få gangene vi har hatt problemer, har kundeservice vært på saken allerede før vi har varslet fra til dem.  

Sindre Lanberg foran PC

Tempe Dekkservice har spesialisert seg på felger - og ikke hvilke som helst felger. På veggene henger skinnende røde, gullfargede, svarte og sølvfargede felger

– Felgene er 50 % av utseendet på bilen, spør du meg, smiler Sindre. – Mange av kundene våre legger stoltheten sin i å ha en strøken bil, og da er det viktig med flotte felger som virkelig fremhever bilen. Mange av felgene vi selger er håndverk, og det vises. 

De siste årene har Tempe Dekkservice satset mer og mer på nettsalg, og mange av salgene går gjennom nettbutikken firmaet har bygget opp. 

– Vi har Norges, og sannsynligvis også Europas, største utvalg i felger, forteller Sindre. – Kundene våre bor over hele landet, og bestiller via nettbutikken vår. Nettbutikken er ekstremt viktig for oss. 

Og med over 100 000 ulike varekoder er det umulig å ha oversikt i hodet over hva butikken selger. Sindre og de seks kollegene hans på Tempe Dekkservice er derfor helt avhengige av at nettet er oppe, og at det går fort. 

– Vi er helt avhengige av et stabilt og kjapt nett, sier Sindre. – Vi har alt på nett; oversikten i dekkhotellet, varelageret, skriverne våre, nettsiden med nettbutikken, regnskapssystemet, bildebasen - alt! 

Sindre Landberg profil

Sindre er så fornøyd med fibrebredbåndet fra NTE at han har blitt kunde privat også. Som mange andre jobber han hjemmefra både på kveldstid og i helgene, og han er like avhengig av kjapt nett hjemme som på kontoret. 

– Tempe Dekkservice handler inn felger og annet utstyr fra leverandører over hele verden; fra Japan og Kina til USA og Australia. Jeg har kontakt med leverandørene døgnet rundt, forteller Sindre. – Da må jeg være sikker på at jeg kommer meg på nett både dag og natt. Den sikkerheten gir NTE meg.

Trenger bedriften din bredbånd? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å finne den riktige fiberløsningen.

Bestill fiber her

Dekklager

Er du privatkunde? Sjekk om du kan få lynrask fiber fra oss du også

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.