Sitter tryggere med NTE

Når familiemusikalen Ørnerovet settes opp på Leka, er NTE med på sponsorsiden. 

Teaterkarakterer utkledd som ørn og liten jente

– Det var helt naturlig for oss å spørre NTE om sponsormidler, forteller Frode Helmersen, som er sponsor- og markedsansvarlig for forestillingene. 

NTE har bidratt økonomisk til forestillingen; men også med ulike gaveartikler. 

– Sitteunderlagene fra NTE ble tatt veldig godt imot av publikum, forteller Helmersen. – Ørnerovet er jo en utendørsforestilling, og vi hadde lang kø for å få sitteunderlag. 

Ørnerovet settes opp for tredje gang i 2022. Familieforestillingen, hvor mange av aktørene er barn, forteller historien om da tre år gamle Svanhild ble tatt av en ørn og fem timer senere ble funnet på en fjellhylle nær ørnereiret. Forestillingen settes opp av Herlaugsgildet; en frivillig organisasjon som produserer kunst og kultur i Leka kommune. 

– Vi er veldig stolte av Ørnerovet, smiler Helmersen. – Forestillingene har vært utsolgt hver gang. Historien om Svanhild og ørna er godt kjent, og det er en viktig identitetsbærer for Leka. Nå håper og tror vi at spelet vårt blir en bauta både for oss som bor her og alle som besøker øya vår. Da er sponsorstøtten fra NTE god å ha i ryggen. 

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.