Slik får du lynraskt og stabilt nett til bedriften din

NTE leverer fiberbredbånd til et stort antall bedrifter og butikker i Trøndelag. Fiber er førstevalget for deg som vil ha lynraskt nett, god stabilitet og den sikreste bredbåndsforbindelsen. Skaff fiberbredbånd til bedriften og få Norges raskeste internett.

iPad som sjekker hastigheten på internettet

Fiberbredbånd gir stabil og rask nettforbindelse slik at alle i bedriften din kan jobbe bedre og sette skikkelig fart på arbeidsdagen. Forutsigbare kostnader hver måned bidrar til effektiv og sunn økonomisk drift i firmaet. Hastighet på bredbåndet og serviceavtale velger du selv, alt etter hvilke behov og bruksområder bedriften har. I tillegg kan du utvide hastigheten når firmaet vokser uten å måtte investere i kostbart ekstrautstyr. Når du har bestilt, vil en rådgiver ta kontakt med deg i løpet av de nærmeste timene. Hvis bestillingen sendes inn på kveldstid, kontakter vi deg neste arbeidsdag. Våre rådgivere hjelper deg til å finne en bredbåndsløsning som passer for din bedrift.

Dette får du med Internett Aksess fra NTE

  • Høyhastighets fiberbredbånd til bedriften 

  • Stabil, sikker og rask internettforbindelse 

  • Linjekapasitet tilpasset bedriftens behov 

  • Forutsigbare og faste månedlige kostnader uansett bruk 

  • Løsninger som passer for bedrifter i alle størrelser 

  • Hastigheter helt opp til 10 Gbps 

  • Standard Ethernet grensesnitt for tilkobling av brukerutstyr 

  • Oppetidsgaranti og serviceavtale etter behov

Tilleggstjenester

Sammen med fiberbredbånd tilbyr NTE et utvalg av tilleggstjenester som ulike serviceavtaler (Service Level Agreements eller SLA), kundeservice utover vanlig kontortid og løsninger for drift av betalingsterminal (BBS Butikk Aksess). BBS Butikk Aksess gir raskere kommunikasjonslinjer uten ekstra kabling. Månedsprisen er den samme uavhengig av antall transaksjoner eller beløpsstørrelse. Denne løsningen gir minimal ventetid for dine kunder og sikker betalingsløsning til en forutsigbar pris. Løsningen er godkjent av Bankenes BetalingsSentral (BBS).

NTE leverer sikre og dedikerte fiberlinjer til bedrifter som har virksomhetskritisk kommunikasjon og egne løsninger tilpasset avdelingskontor på flere adresser.

Gå til Full frihet med Altibox-appen

Full frihet med Altibox-appen

Enten du reiser på hytta eller blir hjemme i vinterferien - med Altibox-appen kan du se det du vil, når du vil og hvor du vil!

Gå til Landstrøm til digitaliserte lokaliteter

Landstrøm til digitaliserte lokaliteter

Når SinkabergHansen nå elektrifiserer fire av oppdrettslokalitetene sine, er det godt nytt både for miljøet og for lokalsamfunnene.

Gå til Tar grep for å få ned strømregningen

Tar grep for å få ned strømregningen

Snart 20 år etter at borettslaget Elvebredden på Steinkjer ble bygget, begynte styret å se på hvordan de kan få ned strømregningen. Nå har en befaring vist at de kan redusere ...

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.