Sommer, sol og Altibox

Skal du på hytta i sommerferien? Husk å ta med deg Altibox-appen!

Uansett om været slår til eller ikke, er det lite som slår late dager på hytta i sommerferien - enten det er din egen eller en du har leid. Laster du ned Altibox-appen før du drar, ligger alt til rette for at lange morgener og sene kvelder med akkurat de filmene og seriene dere vil se! 

Har du Altibox hjemme, men ikke på hytta, kan du løse det med AirPlay. Med AirPlay kan du speile det du ser på Altibox-appen på telefonen din til tv-en på hytta, selv om du ikke har dekoder der. 

Ekspert-tips

  1. Last ned favorittseriene dine så du kan se dem offline Ikkeno´ nett? Ikkeno´ problem! Sørg for å fylle opp nettbrettet med akkurat de programmene du vil se. Perfekt både på hytta og i bilen på veg til hytta!

  2. Sett på opptak på favorittene dine Glem klokka og ta livet som det faller seg i ferien! Sett på opptak på de seriene, filmene og dokumentfilmene du vil se, så kan du se dem når det passer deg. Opptakene dine samler seg oversiktlig under “Mine opptak” i appen.

  3. Finn programmet i programarkivet Lot du humla suse så mye at du glemte å sette på opptak? De aller fleste programmene blir lagret i hele 7 dager etter visning. 

God sommer!