Therese Troset Engan ny nestleder i NTE-styret

Therese Troset Engan ble i dag valgt til ny nestleder i NTE-styret. Troset Engan erstatter Eli Arnstad, som går ut av styret etter at hun ble valgt til ordfører i Stjørdal kommune. 

NTE logo

– Vi er svært godt fornøyde med å få Therese Troset Engan inn i styret, sier ordfører Ida Stuberg, som er leder av valgkomiteen. – Hun har bred styreerfaring, også fra kraftbransjen, og hun kjenner både NTE og regionen godt. I tillegg har hun særlig god kompetanse innen økonomi og utvikling. 

Smilende kvinne med langt krøllete hår

Therese Troset Engan har tidligere vært ansatt i NTE; blant annet som leder for Innovasjon og forretningsutvikling, og hun har også sittet i styret for daværende NTE Nett AS. 

Troset Engan er født i 1978, og kommer fra Verdal. Hun jobber som avdelingsleder i Innovasjon Norge, og har der ansvaret for teamet som jobber med markeds-, samfunns- og næringsutvikling i Trøndelag.

Styret har nå følgende medlemmer

Styreleder: Jon Håvard Solum Nestleder: Therese Troset Engan Berit Svendsen Hege Brende Tor Ulleberg Bjørn Helmersen, ansattvalgt John Ellingen, ansattvalgt Mari Støen Gussiås, ansattvalgt observatør

Ansattvalgte varamedlemmer

Arne Stene, ansattvalgt May-Lis Halvorsen-Ringseth Stine Nordseth, ansattvalgt observatør