Topp innsats ga 50 000 kroner

Guttene og jentene i Hommelvik Guts smilte bredt da Svein Olav Munkeby, administrerende direktør i NTE Marked AS, overrakte sjekken på 50 000 kroner.

Homlevik vinnere av laget mitt

Guttene og jentene i Hommelvik Guts smilte bredt da Svein Olav Munkeby, administrerende direktør i NTE Marked AS, overrakte sjekken på 50 000 kroner. Pengene skal de bruke til å gjøre noe ekstra for laget blant annet under Storsjøcupen i Østersund. I tillegg har guttene bestemt seg for å gi 5000 kroner til Hockey Mot Kreft, fordi de syns det er fint å kunne hjelpe andre.

- Det betydde mye for laget å få de nærmere 7000 stemmene. Det er 7000 klapp på skuldra, det, smiler lagleder Sverre Inge Ness. 

Youtube Bilde

Det andre laget som vant hovedpremien på 50 000 kroner, er Melhus/Gimse Håndballklubb. Det mangler ikke på innsatsen til laget, verken på banen eller når det gjaldt å få folk til å stemme på dem. Guttene på laget har bakt og delt ut sveler for å sanke stemmer, og endte til slutt med over 6100 stemmer; knappe 800 færre enn Hommelvik Guts. Laget håper på å kvalifisere seg til Norgesserien, og da kommer pengene godt med.

Youtube Bilde

Det ble avgitt hele 56 000 stemmer i årets "Laget Mitt"-konkurranse. I tillegg til hovedpremiene på 50 000 kroner ble ytterligere 200 000 kroner fordelt til lag og foreninger over hele Trøndelag. 17 lag vant fram i en avstemning mellom 100 kandidater, mens fire lag vant på trekning og fire lag vant frem i Instagram-konkurransen med #ntelagetmitt!

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.