Tusen takk!

​Alt henger sammen med alt. Det at du velger å være kunde hos oss, gjør at vi får mulighet til å bidra tilbake til Trøndelag.

Fotballlag med NTE drakter

Når du kjøper strømmen din av oss i NTE, er du samtidig med og støtter opp om alle oss som bor i Trøndelag. Hver krone du bruker lokalt, er en investering i fylket vårt; fra de små, levende lokalsamfunnene til småbyene og de større byene våre. Det syns vi du kan slå deg på brystet og vært stolt av! 

Arbeidsplasser

​Hadde det ikke vært for kundene våre, kunne det vært færre arbeidsplasser i Trøndelag. Kundene våre står bak 1 800 arbeidsplasser - både hos oss og hos samarbeidspartnere og underleverandører. Det er det nok flere enn oss som er glad for!

Inntekter til kommunen din

​I dag er det Nord-Trøndelag fylkeskommune som eier oss. Fra nyttår er det de 23 kommunene i dagens Nord-Trøndelag som overtar eierskapet.

Du bidrar til at eierne våre kan ta ut utbytte fra overskuddet i driften vår. Pengene brukes på oss som bor her. Slik blir det enda bedre å bo her! 

Sponsing

​Vi tror alle som bor her, er opptatt av at vi har lokalsamfunn som er attraktive både nå og i fremtiden. Kanskje er det særlig viktig at barn og unge skal få en aktiv og spennende oppvekst. Derfor bidrar vi med betydelige beløp til små og store aktiviteter innenfor både kultur og idrett. Hadde det ikke vært for at du er kunde hos oss, hadde vi ikke kunnet gi denne støtten.

​Vi hadde ikke vært noen ting uten deg. Tusen takk for tilliten, og for at du er kunde hos oss!

Konsert i Rismern

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.