Velg inn nye godbiter

Elsker du serier, historie, vitenskap og natur? Da er det på tide med en liten gledesdans!

To eldre personer sitter sammen å ser på TV

Med strømmetjenesten TNT og Viasat-kanalene Viasat History, Viasat Explore og Viasat Nature kan du nemlig se mer av det du elsker fra morgen til kveld!

Ny strømmetjeneste for serieelskere

Er du over gjennomsnittet glad i serier og har nye Altibox TV? Nå kan du velge inn strømmetjenesten TNT og få tilgang til rykende ferske serier for bare 3 poeng! 

Tjenesten inneholder nesten 500 episoder fordelt på 20 serier, og biblioteket fylles stadig på med både nye sesonger og nye serier. Uansett om du liker drama, krim eller komedie, finner du en serie for deg!

Har du sett disse seriene ennå?

Miracle Workers

Gud (spilt av Steve Buscemi) er så skuffet over jorden han har skapt at han vil utrydde den fullstendig. Lavrangsengelen Craig (spilt av Daniel Radcliffe) og de andre kollegaene i firmaet Heaven Inc., som til vanlig håndterer alle bønnene som blir sendt dem fra menneskene på jorden, må redde menneskeheten fra sjefens vrede. 

Private Eyes

Er du glad i krim må du se denne serien! Vi følger den tidligere hockeyspilleren Matt Shade som får livet snudd på hodet da han bestemmer seg for å slå seg sammen med den hensynsløse privatetterforskeren Angie Everett. Sammen begir de seg ut for å løse høy-profilerte kriminalsaker i Torontos underverden. 

The Last Ship

En global pandemi har utryddet 80 % av jordas befolkning, og mens utbruddet herjer har mannskapet på marinefartøyet USS Nathan James vært på et hemmelig oppdrag i Antarktis uten kontakt med omverdenen. Det viser seg at oppdraget består i å finne en vaksine, og skipets besetning bestående av 218 personer, inkludert forskeren Dr. Rachel Scott, er de eneste som kan redde verden.

Har du ikke nyeste versjon av Altibox TV? Les mer og oppgrader her!

Nysgjerrig på historie, vitenskap og natur?

For bare 2 poeng per kanal kan du velge inn Viasat History, Viasat Explore og Viasat Nature, uansett om du har den nye eller den gamle tv-løsningen fra Altibox.

Kanalene blir også tilgjengelige via Altibox-appen for kunder med nye Altibox TV og i TV Overalt-appen, slik at du får tilgang både i og utenfor hjemmet.

Viasat History 

Viasat History er et must for alle historieinteresserte! Hovedfokuset er europeisk historie, men vi blir også tatt med til andre deler av verden. Noen av høydepunktene på kanalen er programmene "Museumsmysterier",  "2. verdenskrig - slagene om Europa" og "Egypts uforklarlige gåter".

Viasat Explore 

Lev deg inn i dokumentarfilmer om oppsiktsvekkende ekspedisjoner, forbløffende kriminalsaker og fascinerende vitenskap, samt serier om ville dyr, raske biler, store maskiner og eventyr fra det virkelige liv.

Godbiter fra Viasat Explore inkluderer "Australske gulljegere", "Elvemonstre" og "Enorme ingeniørfeil".

Viasat Nature 

Med sine imponerende kvalitetsdokumentarer tar Viasat Nature deg med inn i det fascinerende natur- og dyreriket. Bli kjent med de mest overraskende, unike og utrolige stedene og skapningene i alle verdenshjørner, og la deg inspirere av naturens fengslende historier.

Favorittserier på kanalen er blant annet "Spektakulære Afrika", "Kjæledyrenes ville instinkter" og 'Ville Australia'.

Slik setter du sammen din egen TV-pakke