Vinn penger til nærmiljøet ditt!

Har du en god idé til noe som kan gjøre nærmiljøet ditt enda hyggeligere? Da kan du stikke av med hele 100 000 kroner!

250 000 kroner til gode tiltak i ditt nærmiljø

For første gang deler NTE ut 250 000 kroner til tiltak i Trøndelag som bidrar til at folk bruker nærmiljøet sitt mer; enten det er arrangement som får oss ut i friskluft eller opplevelser som gjør det enda mer spennende å bruke nærmiljøet vårt.

– Det er ikke alltid så mye som skal til, sier Lise Musum Stangvik, som er sponsorsjef i NTE. – Kanskje kan dere oppgradere turstien? Eller hva med å bygge en gapahuk, arrangere en hengekøyetur eller kjøpe inn nye bord og benker?

Bilde av Lise Musum Stangvik

Borte bra, hjemme best

De siste månedene har mange fått øynene opp for at man ikke trenger å reise langt for å ha det fint. Og at det er mer bærekraftig å bruke nærmiljøet fremfor å feriere under fremmede himmelstrøk, er det ingen tvil om. Tidligere i år ble vi kåret til den mest bærekraftige strømleverandøren i landet. Konkurransen Nærmiljøet Mitt er en av måtene vi feirer dette på.

12 vinnere

De 250 000 premiekronene skal fordeles på 12 vinnere. Den gjeveste premien er på hele 100 000 kroner, mens de resterende vinnerne stikker av med alt fra 10 000 kr til 25 000 kroner hver.

Hvordan deltar du?

Nominering

Først må du nominere idéen din. Du kan legge inn din nominasjon fra torsdag 20. august til tirsdag 25. august på www.nte.no/naermiljoet-mitt.

Juryen velger ut kandidater

Juryen går gjennom alle nominasjoner onsdag 26. august og velger ut hvilke kandidater som får delta. Kandidatene må oppfylle kriteriene i konkurransen:

  • Kandidatene skal bidra til et godt nærmiljø og lokalt engasjement i Trøndelag.

  • Kandidatene må være politisk nøytrale og kan ikke være forkynnende. 

  • Interesseorganisasjoner kan ikke delta. 

  • Vinnere skal etter avtale kunne profilere NTE som vinner av

     

    Nærmiljøet Mitt

    .

Juryen består av følgende personer:

Petra Sestak fra Trøndelag Reiseliv Sara Kveli Skjervø fra Ungt Entreprenørskap Robert Pallin Aaring, profesjonell frikjører Lise Musum Stangvik fra NTE

Avstemning

Siste fase går ut på å stemme på de bidragene man støtter. Avstemningen starter 27. august og foregår til 2. september. De lagene som får flest stemmer, vinner 1.-10. plass. I tillegg kårer vi en vinner på Instagram og deler ut en jurypris.

Vi håper på masse nominasjoner og gleder oss til å høre hvordan dere vil gjøre nærmiljøet deres enda bedre!

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.