WiFi i sommersol

Er du lei av å ha dårlig nett på soverommet, i kjellerstua eller på terrassen? Med splitter nye Google Nest Wifi får du sterkere wifi-signal og kan se favorittserien din på nettbrettet enten du ligger i hengekøya eller sitter i sofakroken.

Dame ligger i en hengekøye og ser på en iPad

Den gode wifi-hjelperen 

Vegger, møbler, betongvegger, fliser og varmtvannstanker kan hindre det trådløse signalet i å nå frem. Google Nest Wifi er siste versjon av det smarte nettverkssystemet fra Google, og det jobber sammen med det lynraske fiberbredbåndet ditt så du kan få stabilt trådløstnett overalt. Du kommer deg rett og slett 100 % på nett!

3 gode grunner til å skaffe deg Google Nest Wifi i sommer

1. Sømløs dekning inne og ute 

Person jobber på en laptop ute på terassen

Enten du hører podcast mens du maler huset, spiller musikk mens dere griller eller ser ynglingsserien din fra solsenga, trenger du sømløs dekning. Plasserer du Nest Wifi-enhetene dine strategisk, kan du få rekkevidde helt ut på terrassen i sommer!

2. Foreldrekontroll med nettpauser Sommerferien er lang, og det kan bli mye tv-titting og gaming på ungene. Med Google Home-appen som du styrer Nest Wifi-en din med, kan du sette nettet på pause. Du kan også sette på faste nettpauser på noen av enhetene. Kanskje det blir lettere å få ungene til å komme til middagsbordet når du roper på dem? 

3. Eget nett til gjestene Er det vanskelig å huske passordet til wifi-en din? I Google Home-appen kan du enkelt sette opp et eget gjestenett! Når besøket logger på gjestenettet, deler du passordet med dem med ett tastetrykk. Genialt!

Google Wifi Router

Trådløs tv med Nest-ruter

I løpet av sensommeren blir det mulig å få tv-dekoderen din trådløst på nett ved å plugge den direkte i Nest-ruteren. Da kan du plassere tv-en akkurat der du ønsker, uten å tenke på kablingspunkter i veggen.

Slik virker det: Hjemmesentralen (den boksen der fiberkabelen ender opp i boligen din) må være kablet til hovedpunktet i Nest-nettverket, men tv-en kan kobles til en annen Nest-ruter som er trådløst på nett. Enklere blir det ikke! 

Vil du komme 100% på nett? Les mer om og bestill Google Nest Wifi

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.