Mer enn nok båndbredde for alle - både i dag og i fremtiden

Familie ser på en ipad sammen

Tv og internett fra Altibox

Mer enn 120 000 trøndere bruker hver dag Altibox fiberbredbånd levert av NTE. Vi leverer morgendagens infrastruktur – fiber som gir deg suveren hastighet og full frihet for hele familien til å strømme tv, surfe, spille og laste ned.

Fiberbredbånd er på vei til Eggkleiva

I over 15 år har vi bygd ut fiberbredbånd i Trøndelag, og nå håper vi å bygge ut i Eggkleiva også. Vi kommer innom husstandene i området markert på kartet fra [DATO] for å kartlegge interessen for fiberbredbånd. Vi håper at så mange som mulig blir med. Hvis mange nok takker ja, blir det utbygging! Med Altibox fiberbredbånd levert av NTE får du en helt egen fiberkabel rett inn i husveggen.

Hvilke løsninger kan vi tilby?

Illustrasjon av Altibox Standard - Vår mest solgte pakke

Altibox Standard - Vår mest solgte pakke

Superraskt internett og Norges råeste tv-løsning

1259kr/mnd.
Fiberbredbånd 500/500
Tv-pakke med 50 valgfrie poeng
Programarkiv, start forfra, 500 timer opptak
Altibox-appen
Etableringskostnad 0 kr
Illustrasjon av Altibox Extra

Altibox Extra

For deg som ønsker enda mer fart og underholdning!

1759kr/mnd.
Fiberbredbånd 1000/1000
Tv-pakke med 100 valgfrie poeng
Programarkiv, start forfra, 500 timer opptak
Altibox-appen
Netflix Standard
Etableringskostnad 0 kr

Vil du bare ha fiberbredbånd?

Du kan selvsagt også velge å bestille kun fiberbredbånd. Du får samme fart i både opp- og nedlasting, og du kan selvsagt streame, spille, laste opp og ned så mye du vil uten at det påvirker prisen.

 • Fiberbredbånd 150/150
  • 749,- mnd
 • Fiberbredbånd 250/250
  • 849,- mnd
 • Fiberbredbånd 750/750
  • 999,- mnd
 • Fiberbredbånd 1000/1000
  • 1299,- mnd

Etableringskostnad 0 kr.

*Oppgitte priser for alle tjenester gjelder for alle som bestiller før 1. mars. For bestillinger etter 1. mars vil prisene øke i forbindelse med årlig prisjustering.

Hva skjer videre?

Dersom mange nok inngår avtale med oss starter vi utbyggingen. Du vil da motta e-post fra oss med informasjon om at området vil bli utbygd, og få nærmere informasjon om videre fremdrift og når du kan forvente å få tv- og internettløsningen installert.

Dersom det er for få som inngår avtale til at vi kan bygge ut fiber i området, vil vi informere deg og du vil ikke lenger være bundet av avtalen du har akseptert. Så snakk med naboene og få med flest mulig – da blir det utbygging!

Graving av fiberrør inn til boligen

Vi legger igjen fiberrør og søketråd ved tomtegrensen din. Du må da utføre en egeninnsats ved at du så raskt som mulig graver fiberrøret og søketråden helt inn til veggen på boligen din. Vi har laget en kort instruksjonsvideo som beskriver hvordan du utfører egeninnsatsen.

Hvis du ikke ønsker å grave selv, kan vår entreprenør som bygger ut fiber i ditt område gjøre denne jobben for deg. Du tar da selv kontakt med entreprenøren for å få et pristilbud. Informasjon om hvilken entreprenør du kan kontakte vil du få sammen med annen informasjon vi sender deg hvis det blir utbygging.

Se Instruksjonsvideo for graving av fiberrør til egen bolig.

Se gravebrosjyre som forklarer graving av grøft, legging av fiberrør og plassering av hjemmesentral (.pdf).

*Eventuell mulighet for inngraving av entreprenør i hvert enkelt tilfelle avklares med prosjektleder. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke alltid kan tilby dette på boligfelt prosjekter.

Kontakt oss

Har du spørsmål til utbyggingen, eller behov for råd og veiledning om hvilke produkter du skal velge, kan du kontakte vårt kundesenter på telefon 741 50 200 eller send oss en e-post på fiber@nte.no.

Vi vil komme tilbake med mer informasjon rundt folkemøte og stand.

Har du spørsmål til kommunen om bredbåndsutbyggingen kan du ta kontakt med bredbåndsansvarlig Geir Wormdal på e-post geir.wormdal@melhus.kommune.no.