Tusen takk til våre kunder

Det er alle våre kunder som gjør det mulig for oss å støtte trøndersk idrett og kultur. Uten kundene våre hadde vi ikke kunne vært en så god støttespiller som vi ønsker å være, og det betyr mye for oss. Tusen takk til dere! Vi har nå gjennomført Laget Mitt i seks år, der vi har fått tusenvis av nominasjoner, og titusenvis av stemmer. Totalt har vi delt ut 3.400.000 kroner rundt omkring i Trøndelag Dette setter vi stor pris på!

NTE_Stromogfiber_nettside1200x500px-trykk.jpg

Bli med på laget du også

Er du enda ikke kunde av oss, er det mange måter du kan bli det på. Vi tilbyr en rekke produkter og tjenester som strøm, TV, internett og elektrikertjenester. Uansett hva du velger, er du med på å gjør det mulig for oss å støtte idrett og kultur lokalt i Trøndelag.

Velg strømavtale

Vi tilbyr gunstige strømavtaler tilpasset ditt behov. Alltid uten skjulte påslag eller andre skjulte kostnader. Er du usikker på hvilken type strømavtale du bør ha? Strømkalkulatoren vår gir deg svaret.

 

Sjekk om du kan få fiber

Mer enn 120 000 trøndere bruker hver dag Altibox fiberbredbånd levert av NTE. Vi leverer morgendagens infrastruktur – fiber som gir deg suveren hastighet og full frihet for hele familien til å strømme tv, surfe, spille og laste ned.

 

Bestill elektriker når det passer deg

Har du behov for bistand fra en skikkelig elektriker? Våre 250 fagfolk har bred kompetanse på alle typer elektrikertjenester. Vi har kontorer og avdelinger over store deler av Trøndelag. Vi tilbyr også salg og montering av elbilladeren Zaptec Home.