Tusen takk til våre kunder

Det er alle våre kunder som gjør det mulig for oss å støtte trøndersk idrett og kultur. Uten kundene våre hadde vi ikke kunne vært en så god støttespiller som vi ønsker å være, og det betyr mye for oss. Tusen takk til dere! Gjennom syv år med Laget Mitt har det kommet inn tusenvis av nominasjoner, og titusenvis av stemmer. Totalt har vi gitt tilbake 4.200.000 kroner til ulike lag og foreninger i hele Trøndelag gjennom Laget Mitt. Vi er svært takknemlige, og setter stor pris på engasjementet! 

Laget Mitt 2021

Bli med på laget du også

Er du enda ikke kunde av oss, er det mange måter du kan bli det på. Vi tilbyr en rekke produkter og tjenester som strøm, tv, internett og elektrikertjenester. Uansett hva du velger, er du med på å gjøre det mulig for oss å støtte idrett og kultur lokalt i Trøndelag.

Velg strømavtale

Gjør som over 175 000 andre trøndere, og bli strømkunde av oss du også! Vi tilbyr gunstige strømavtaler tilpasset ditt behov. Alltid uten skjulte påslag eller andre skjulte kostnader. Er du usikker på hvilken type strømavtale du bør ha? Strømkalkulatoren vår gir deg svaret.

 

Sjekk om du kan få fiber

Mer enn 120 000 trøndere bruker hver dag Altibox fiberbredbånd levert av NTE. Vi leverer morgendagens infrastruktur – fiber som gir deg suveren hastighet og full frihet for hele familien til å strømme tv, surfe, spille og laste ned.

 

Bestill elektriker når det passer deg

Har du behov for bistand fra en skikkelig elektriker? Våre 250 fagfolk har bred kompetanse på alle typer elektrikertjenester. Vi har kontorer og avdelinger over store deler av Trøndelag. Vi tilbyr også salg og montering av elbilladeren Zaptec Home.

 

App for strøm

Appen som gjør strøm spennende

Vil du ha en så lav strømregning som mulig, er du helt avhengig av å vite hvor mye strøm du bruker når på døgnet. Med kundeappen vår får du en komplett oversikt over strømforbruket ditt.

Les mer
Gutt med stripete genser og briller som sitter med gaming-kontroller i hendene

3 gode grunner til å velge fiberbredbånd

Det er lite som er mer irriterende enn en treg og hakkete internettforbindelse. Løsningen? Fiberbredbånd!

Les mer
Elektriker

Trenger jeg elektriker til dette?

Selv om du syns du er medaljekandidat i NM for hobbyelektrikere, bør du ringe en skikkelig elektriker for å få gjort større oppgaver hjemme eller på hytta. Det er nemlig ikke så mye du har lov til å gjøre selv.

Les mer