Spar penger på din strømavtale!

Spesialpris til borettslag og sameier i Boligbyggelaget Midt

Spar penger på din strømavtale!

Strømavtale for borettslag og sameier

Sitter du i styret i et borettslag eller sameie og ønsker en god avtale for fellesstrømmen? Da er Slå Spot avtalen for deg.

Slå spot er en skreddersydd strømavtale for bedrifter, borettslag og sameier som ønsker å oppnå lavest mulig pris. Målsetningen er at dere som bedrift skal betale en pris som er lavere enn spotprisen. Med denne strømavtalen forvaltes strømforbruket ditt i felles portefølje, sammen med andre kunder som har dette produktet. Dette gjør at vi kan oppnå fordeler som tidligere har vært forbeholdt de aller største strømkundene.

Mer informasjon om Slå spot

Med strømavtalen Slå spot betaler du porteføljepris + 28 kr pr anlegg pr måned.

Porteføljeprisen består av vår innkjøpspris på Nordpool Spot og resultatet fra kraftforvaltningen. Vår oppside ligger i å sikre deg en så lav strømpris som mulig. Dere beholder 70% av gevinst fra kraftforvaltningen, mens vi beholder 30%. I tillegg til porteføljeprisen tilkommer et påslag for å dekke myndighetspålagte elsertifikater.

Slå spot har en gjensidig oppsigelsestid på 6 måneder.

Elsertifikat

Alle strømkunder i Norge betaler for elsertifikater. Det er en lovpålagt kostnad som støtter produksjonen av fornybare energikilder som vannkraft, solenergi og vindkraft.

Her kan du lese mer om elsertifikatordningen.

Lurer du på noe?

Dersom du har noen spørsmål, må du ikke nøle med å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon    741 50 200 eller på e-post kundeservice@nte.no.