Aravinth Nadesapuran

Nye elektrikerlÊrlinger med Aravinth som instruktÞr skal slippe Ä hÞre pÄ dansebandmusikk, slik han selv mÄtte.

Aravinth Nadesapuran

Det fĂžrste Aravinth Nadesapuran husker at han ville bli, var noe innen godteri. Årene gikk og planene ble bedre for kroppen. Aravint ville ha en fysisk jobb. – Jeg ville komme i gang med å tjene penger. På skolen Ăžvde vi oss på jobbintervjuer, og jeg hadde ”liksomintervju” med NTE. De syntes jeg leverte og at jeg skulle sende inn en sĂžknad. Det gjorde jeg og ble tilbudt lĂŠrlingplass.

Aravinth er elektriker og jobben handler om alt fra enkle elektroinstallasjoner, som stikkontakter og varme, til mer avanserte styrings- og belysningsanlegg.

– Vi installerer energibesparende lĂžsninger som er bra for miljĂžet. Det er viktigere å spare miljĂžet enn å spare kilowatt. Men det fine med våre lĂžsninger er at vi sparer kilowatt også.

Aravinth trivdes svĂŠrt godt som lĂŠrling i NTE.

Du blir tatt godt vare på. Det stilles krav, men enda viktigere – det er lov til å gjĂžre feil vi kan lĂŠre av.

Alle instruktĂžrer har lov til å prĂžve og lĂŠre lĂŠrlingene musikksmak.

– InstruktĂžrene mine ga meg dansebandmusikk non-stop gjennom hele lĂŠrlingtiden. Nå lĂŠrer jeg opp lĂŠrlinger, og mener jeg tar verden et skritt framover med å lĂŠre bort R&B og rap.

Flere av dine fremtidige kollegaer

Nils Aspaas

Nils Aspaas

Prosessdriver digital transformasjon Energibransjen er viktig for kloden. Fornybar energi er ikke noe som kommer til Ä gÄ av moten. Det blir bare viktigere og viktigere.

Les mer om Nils Aspaas
NTE-montĂžr med hjelm smiler mot kamera

Knut Ivar Pedersen

EnergimontÞr Lever ut drÞmmen med luftig arbeid. Knut Ivar har jobbet i NTE i over 20 Är. Han sÄ pÄ energimontÞrene og ville bli som dem. NÄ er han det.

Les mer om Knut Ivar Pedersen
Siv SchĂžning

Siv SchĂžning

Salgssjef privatmarkedet Siv SchĂžning har akkurat startet som salgssjef for privatmarkedet. Hun har ansvar for salg av solenergi og smarthjem.

Les mer om Siv SchĂžning
Veronica Haugen

Veronica Haugen

LĂŠrling Manuelle kontrollrunder i kraftverket hver time er byttet ut med digitalt kontrollrom, men selve leveransen av fornybar energi vil aldri bli utdatert.

Les mer om Veronica Haugen
Lisa Mortensen

Lisa Mortensen

OveringeniĂžr Lisa ble mĂžtt med Ă„pne armer som trainee hos NTE og fikk etterhvert fast jobb som overingeniĂžr. NĂ„ er hun mentor for traineen som tok over for henne.

Les mer om Lisa Mortensen

FÄ siste nytt fra NTE! Meld deg pÄ vÄrt nyhetsbrev