Våre strømavtaler

Når du skal velge strømavtale bør du tenke på hvor høyt strømforbruk du har, og om du foretrekker en pris som følger markedet eller en pris som er forutsigbar. Noen er mest opptatt av at prisen skal være så lav som mulig over tid, mens andre er villige til å betale litt ekstra for forutsigbarhet.

Med avtalene Slå Spot og Spotpris får du en avtale som følger markedet. Historisk sett har det oftest vært sånne avtaler som lønner seg prismessig, men det vil også innebære en pris som svinger opp og ned gjennom året. Med Fastpris får du en forutsigbar pris i hele avtaleperioden.

Illustrasjon av Spotpris

Spotpris

Bestill spotpris, en rimelig strømavtale over tid.

Illustrasjon av Slå Spot

Slå Spot

For deg som vil betale mindre enn vår spotpris.

Illustrasjon av Topp 5 Garanti

Topp 5 Garanti

For deg som vil ha en garantert rimelig avtale.

Illustrasjon av mann som bruker Fjutt

Få full kontroll på strømforbruket ditt

Strøm bør være enkelt for alle - og Fjutt er løsningen. Fjutt gir deg enkel og god oversikt over strømforbruket ditt på mobilen døgnet rundt. 

Ja, jeg vil ha Fjutt

Våre fastprisavtaler

Fastpris er produktet for deg som ønsker en forutsigbar pris. Med Fastpris har du full kontroll på strømprisen i hele avtaleperioden. Det vil si at du vet nøyaktig hva en kilowattime vil koste deg i perioden. Fastpris kan kjøpes av kunder i prisområdet Midt-Norge.

Illustrasjon av Fastpris 1 år

Fastpris 1 år

Med Fastpris har du full kontroll på strømprisen i hele avtaleperioden på ett år.

Illustrasjon av Fastpris 3 år

Fastpris 3 år

Med Fastpris har du full kontroll på strømprisen i hele avtaleperioden på tre år.

Illustrasjon av Fastpris 3 år fornybar energi

Fastpris 3 år fornybar energi

Denne avtalen gir deg bevis på din støtte til trøndersk fornybar vannkraft.

Få en anbefalt strømavtale

Er du usikker på hvilken avtale du skal velge? Prøv strømkalkulatoren vår. Den kommer med en anbefaling basert på størrelse på boligen din, hvor mange som bor der og om du er mest opptatt av pris eller forutsigbarhet.

Vil du vite hvilke strømavtaler vi tilbyr? Se oversikten vår her.

Dette skjer etter at du har bestilt strømavtale fra oss

I DAG...

registrerer vi avtalen din, og innhenter måleravlesning for strømmåleren din. Dette trenger du ikke tenke på, vi fikser alt.

I løpet av TO DAGER…

vil du få en velkomstmail fra oss. Her finner du nyttig informasjon om blant annet kundeservice og fordelsprogrammet Gir Mer. Fordelsprogrammet gir deg tilgang til en rekke tilbud, fordeler og konkurranser fra samarbeidspartnere over hele Trøndelag. Du får også mulighet til å melde deg på e-post nyhetsbrevet vårt. Da vil du få tilsendt relevant informasjon og nyheter omtrent en gang i måneden.

Innen TO UKER…

slår vi på tråden for sjekke at du ikke har noen ubesvarte spørsmål, og at alt kjennes greit for deg.

I løpet av 16 DAGER…

aktiveres strømavtalen din. Da vil du motta en ny e-post, med oppsummering av avtalen din, tilgang til Min Side og kundeappen. I kundeappen finner du nyttig informasjon om blant annet timesprisen på strømmen og strømforbruket ditt.

EN GANG I MÅNEDEN…

vil du få faktura fra oss. Vi fakturer alt etterskuddsvis, og fakturaen sendes ut første uka i måneden. Ønsker du å ha eFaktura eller AvtaleGiro ordner du det med noen få klikk inne på Min Side.