5 tips til aktiviteter på morsdag og valentinsdagen

Usikker på hva du kan gjøre for å glede din mor på morsdag eller hva du skal ta med din bedre halvdel på denne valentinsdagen? Sjekk ut disse 5 aktivitetene dere kan gjøre sammen. 

Valentines og Morsdag - Røde roser

Februar er måneden for å spre kjærlighet, omsorg og takknemlighet. Vi hyller våre fantastiske mødre på morsdagen 13. februar og feirer vennskap og kjærlighet på Valentines Day 14. februar.

Perfekt gave = minneverdig opplevelse

Søndag 13. februar og mandag 14. februar er dagen til å vise mor, kjæreste eller en venn hvor mye de betyr for deg med litt ekstra oppmerksomhet. Hva med å overraske mor med en spaopplevelse? Kjæresten din blir nok strålende fornøyd med glamping på ytterøya eller kanskje en kajakktur langs nidelven. Vi har de opplevelsene som vil gjøre enten mor, kjæreste eller venner glade.

1. Overnatting på Røros Hotell

flis som viser hvilket tilbud som kjøre i gir mer

Hos Røros Hotell kan du nyte avslappende dager på fjellet. Hotellet ligger sentralt på Rorøs med bare 7 minutters spasertur inn til midten av sentrum. Den gamle gruvebyen bugner av nisjebutikker og trivelige spisesteder. 

Som NTE-kunde får du hele 25 % på overnatting hos Røros Hotell. Hva venter du på? Overrask din(e) kjære i dag.

Bestill her

2. Glamping med Ytterøya Forest Domes

Flis som brukes til gir mer

Ytterøy forest domes ligger et snaut steinkast unna Furutoppen - en sjarmerende fjellknaus med vill og vakker furuskog. Her kan du slappe av i en myk og deilig seng, og våkne opp til den fantastiske utsikten over Trondheimsfjorden. Senk pulsen og opplev den eventyrlige naturen på Ytterøy. 

Som NTE-kunde får du nå med en eske med håndlaget sjokolade fra Alma Sundøy. Hvem bedre å nyte dette med enn din bedre halvdel? 

Bestill her

3. Vinter kajakking med Trondheim Kajakk

Flis som viser hvilket tilbud som kjøres i Gir Mer

Trondheim kajakks eksklusive vinterturer går langs Nidelven, og er også tilpasset de som ikke har padlet kajakk tidligere. Turen ledes av deres erfarne instruktører. Hva venter du på? Gi en opplevelse din kjære sent vil glemme. 

Som NTE-kunde får du 10 % rabatt på Trondheim kajakks vinterkajakktur. Dette er en unike muligheten til å oppleve Trondheim på vinterstid, fra et kajakkperspektiv!

Bestill her

4. Bowling eller laserspill på Lykkeland Steinkjer

Laserland og Bowling Alt. 2 - Lekeland Steinkjer

Her kan du ta med mor, dine venner eller kjæreste for en runde med bowling eller kanskje er du av den vågale typen og utfordrer til laserspill!

Som NTE-kunde får du 10 % rabatt på bowling og laserspill så ikke gå glipp av denne unike muligheten. 

Bestill her

5. Fjordsafari med RIB Geiranger

Flis som brukes til gir mer

Hva med å oppleve Geirangerfjorden i full fart og frisk fossedusj? Her får man en fantastisk opplevelse av UNESCO-fjorden på nært hold. Båtene går helt inn til fossene og gjør flere stopp der du får oppleve de mest kjente attraksjonene på svært nært hold og kan ta fantastiske bilder. Den perfekte opplevelsen for deg som er glad i natur og liker å fart og spenning. 

Som NTE-kunde får du 15 % rabatt på fjordsafari med RIB Geiranger så ikke gå glipp av denne unike opplevelsen. 

Bestill her

Gi en elektriker i morsdagsgave?

Som strømkunde av NTE får du 10 % fast rabatt hos våre elektrikere!

Bestill elektriker

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.