7 serietips til sommeren

Når du har ferie og regnet pøser ned, kan det være greit å ha noe å se på. Uansett om du bare vil se én sesong eller ha en seriemaraton, finner du tips til nye favoritter her! 

Ser på film - Serietips

Alle seriene finner du i Altibox-arkivet! Du kan også velge inn Viaplay eller HBO i tv-pakken din og få tilgang til en rekke serier og filmer. Har du brukt opp poengene dine, kan du enkelt bytte ut kanalene du allerede har valgt i strømmetjenester. 

Solsidan

Mickan gjør alt for å vise hvor vellykket hun er, når en gammel plageånd fra videregående flytter til Solsidan. Alex strever med å komme på en bra bursdagsgave til Anna, som på sin side er overlykkelig over en ny rolle i en spillefilm.

Serien ser du her.

Vikings

Vi følger eventyrene til Ragnar Lothbrok, den største helten i hans tid. Serien forteller historien om Ragnars vikingbrødre og hans familie, mens han blir konge av vikingstammen.

Serien ser du her.

The Handmaid's Tale

Basert på den prisvinnende og bestselgende romanen til Margaret Atwood handler denne dramaserien om livet i dystopiske Gilead; et totalitært samfunn i det som tidligere var en del av USA. Gilead står overfor en stupende fødselsrate og miljøkatastrofer. Samtidig blir de styrt av forskrudde fundamentalister som behandler kvinner som statens eiendom. Offred er én av få kvinner som fortsatt er fertile. Hun er tjenerinne hos den øverste lederen og blir tvunget inn i seksuelt slaveri, som et siste desperat forsøk på å øke befolkningen i en ødelagt verden. I dette skremmende samfunnet, hvor man kan bli drept om man sier et galt ord, må Offred navigere mellom ledere, deres grusomme koner, tjenestefolk og de andre tjenerinnene. Hvem som helst kan være en spion for Gilead. Offred har kun et mål; Å overleve for å finne datteren som ble tatt fra henne. 

Serien ser du her.

Andre omgang

«Andre omgang» er en svensk komedie om en storbyfamilie som bryter opp fra sitt gamle liv for å overta et gammelt skihotell i de svenske fjellene. Det er en historie om å prøve å rive seg løs fra tredemøllen og virkeliggjøre sine drømmer, og om å innse at man kanskje ikke kjenner sin familie så godt som man trodde før man bestemte seg for å jobbe sammen. Og at snøen kanskje ikke er så mye hvitere på den andre siden.

Serien ser du her.

Lucifer

Lucifer kjeder seg og er ikke lykkelig som Helvetes herre. Den opprinnelige falne engelen har gitt fra seg tronen og vendt tilbake til Englenes by, hvor han går sammen med en detektiv for å løse forbrytelser. Enten det er et ønske om å straffe de onde eller noe som sitter dypere, er tanken på at han kanskje bryr seg om et menneske forstyrrende for ham. Men han har det for morsomt til å stoppe nå.

Serien ser du her.

Gotham

Før Batman fantes, var det GOTHAM. Alle kjenner navnet på kommisjonær Gordon. Men hva med hans stigning i gradene fra fersk detektiv til politikommisjonær? Hva tok det for ham å kunne navigere lagene av korrupsjon i Gotham City, stedet der verdens mest ikoniske skurker perfeksjonerte kunstene sine? GOTHAM er opprinnelsesfortellingen til de kjente DC Comics-superskurkene og vigilantene, som avslører et helt nytt kapittel som aldri er blitt fortalt. Dette krimdramaet fra produksjonsleder Bruno Heller, følger en politimanns stigning i gradene gjennom en farlig korrupt by og skildrer tilblivelsen av en av vår tids mest populære superhelter. Selv om krimdramaet følger Gordons turbulente og særegne karriere, fokuserer det også på hans usannsynlige vennskap med den unge arvingen til Wayne-formuen - et vennskap som vil spille en avgjørende rolle i å hjelpe den unge gutten med å en gang bli den forkjemperen som det er hans skjebne å bli.

Serien ser du her.

Ture Sventon og Bermudatriangelets hemmelighet

Svensk familieeventyr om Ture Sventon, detektiven med det flygende teppet, som tar nabojentene Siv og Gittan med på en eventyrlig reise. Sventons erkefiende, Ville Vessla, har rømt fra fengselet, og trioen må skynde seg å stoppe den onde planen hans.

Serien ser du her.