Barnas filmkveld

Er det barnas tur til å velge hvilke filmer dere skal se på ukens filmkveld? Vi har samlet syv av våre favoritter! 

En gutt og tre voksne sitter i en sofa og ler mens de ser mot en tv

Gjør dere klar for kvalitetstid med hele familien! Lag popcorn og sett dere godt til rette.

Elias og Storegaps hemmelighet

Morsomme og spennende utfordringer står for tur i den nyeste filmen om Elias som kaster loss mot ukjent farvann. Han får jobben som redningsskøyte i storbyen hvor han møter på både farer og fristelser – og blir nødt til å bevise at han er en sann helt! 

Ønsker dere å kjøre en helaften med Elias? Start fra begynnelsen og følg historien til Elias fra en liten båt til redningsskøyte.  

Tillatt for alle aldre. 

Filmen kan du leie her.

Aladdin 

Den animerte klassikeren Aladdin ble i 2019 relansert av Disney i en ny, spennende og livlig versjon. Vi møter ånden Genie som har makten til å innvilge tre ønsker til den som har den magiske lampen han bor i. Aladdin er en gategutt som forelsker seg i Sjasmin, datteren til sultanen. Sjasmin ønsker å påvirke sitt eget liv, men faren hennes vil helst finne en ektemann til henne. I mellomtiden legger den ondskapsfulle trollmannen Jafar planer om å avsette sultanen for å regjere over byen selv. 

Klarer Aladdin å sjarmere prinsessen, og hva med Jafar? Får han det som han vil? 

Aldersgrense er 9 år. 

Her kan du se filmen.

Dyrene i Hakkebakkeskogen

Dyrene i Hakkebakkeskogen er en fartsfylt og sprek filmatisering av den klassiske historien om Klatremus og vennene hans. De prøver å leve sitt liv i skogen, men de er i konstant fare for å bli spist av Mikkel Rev og andre rovdyr som aldri klarer å skaffe seg mat på ærlig vis. Er det mulig å få alle til å leve sammen i harmoni?

Tillatt for alle aldre.

Her finner du filmen.

Istid

Har ungene dine oppdaget Istid? Hvis ikke, sett på dette filmuniverset og len dere tilbake. Istid er en film som man kan se med både foreldre, søskenbarn og ikke minst besteforeldre. Vi skal tilbake til den originale filmen fra 2002 som tar oss 20.000 år tilbake i tid da jorden var dekt dekket av is, men fremdeles et spennende og morsomt sted. Her blir tre vidt forskjellige skapninger tilfeldigvis ført sammen. Manfred, en gretten og lodden mammut; Sid, et rappkjefta og vittig dovendyr; og sabeltigeren Diego. 

Istid-universet består av fem filmer, så her er det bare å sette av kveldene fremover!

Aldersgrense er 6 år. 

Se filmen her.

Bolle med popcorn

Mulan

La deg rive med i den storslåtte historien om Mulan, en fryktløs ung kvinne som risikerer alt for familien og landet sitt, for så å bli den største krigeren i Kina noensinne. Når den kinesiske keiseren bestemmer at én mann fra hver familie må tjene i Den keiserlige hæren for å forsvare riket mot angrep fra nord, stjeler Mulan farens rustning og sverd og rir ut i krig. 

Vil Mulan unngå å bli oppdaget og vil hun klare å bringe ære til familien? 

Aldersgrense: 12 år. 

Filmen ser du her.

Heksene

I denne nyinnspilte versjonen av Heksene får vi se den morsomme og hjertevarme historien om en ung foreldreløs gutt som skal flytte inn hos sin kjærlige bestemor. Når de oppdager at naboen er en farlig heks, rømmer de og tar inn på et overdådig hotell. Dessverre er hotellet også lokasjonen for en stor heksekonferanse hvor Storheksa har samlet hekser fra hele verden for å få gjennomført sin onde plan. 

Aldersgrense er 9 år. 

Filmen ser du her.

Ferdinand

Har du noen gang møtt en tyr med stort hjerte? Hils på Ferdinand! Tyren vil heller lukte på blomstene enn å slåss med de andre oksene, men blir ved en feiltakelse oppfattet som et stort og farlig dyr, og blir tatt til fange for å delta på tyrefekting. Fast bestemt på å vende hjem til familien sin begir han seg ut på et eventyr sammen med en flokk med herlige nye venner. 

Tillatt for alle aldre. 

Her kan du se filmen.