Barnefilmer i karantene

Sitter barna i karantene? La dem kose seg med en god film! Her er noen av de nye barnefilmene på Altibox! 

To barn ligger sammen og ser på TV

Raya og den siste dragen 

Raya og den siste dragen

Den splitter nye filmen fra Disney foregår i eventyrriket Kumanda, der mennesker og drager levde side om side for 500 år siden helt til en mørk kraft forsteinet alle dragene. Nå er den mørke kraften på ferde igjen, og høvdingens datter Raya må legge ut på en lang reise for å finne den siste gjenlevende dragen. 

Dette er en fabelaktig animasjonsfilm. Filmen er, som seg hør og bør under en pandemi, produsert fra rundt 400 hjemmekontor! 

Filmen har 7-års aldergrense. 

Her kan du kjøpe filmen.

Sjel 

Sjel

I denne nye filmen fra Pixar Animation Studios møter vi Joe Gardner - i det hinsidige! Han er fast bestemt på å komme seg tilbake til livet sitt og slår seg sammen med Sjel 22, som aldri har forstått hva som er så fint med livet på jorda. Mens Joe desperat prøver å vise Sjel 22 hvorfor det er verdt å leve, får han svar på noen av livets store spørsmål. 

En fin film som setter livet vi lever i perspektiv som til tross for den litt voksne handlingen passer for hele familien. Filmen har 6-årsgrense. 

Her kjøper du filmen.

Den utrolige historien om den kjempestore pæra

Den utrolige historien om den kjempestore pæra 

Har du lest Jakob Martin Strids fantastiske bok om elefanten Sebastian, katten Mitcho og professor Glukose som seiler rundt på havet i en kjempestor pære for å finne den forsvunne borgermesteren i Solby? De små kommer til å elske filmen! Gjør dere klar for fnising, spenning og minneverdige pirater! 

Filmen er tillatt for alle aldre. 

Her kan du kjøpe eller leie filmen.

PS - ikke glem at vi spanderer Børning 3 denne måneden! Perfekt for deg som er glad i bilkjøring!