Bedriftsportalen i ny drakt

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre Bedriftsportalen og med å legge til nye tjenester som gir verdi til brukerne. Mandag 25. oktober lanseres Bedriftsportalen i ny drakt der brukeropplevelse og universell utforming har hatt fokus. Denne fornyelsen er også et skritt på veien til en Bedriftsportal som vil være mulig å bruke på mindre flater, slik som mobiltelefoner og nettbrett. 

Åsmulfoss

Brukergrensesnittet til bedriftsportalen har vært veldig låst til store skjermflater og vi har lenge hatt et ønske om å gjøre den mer tilgjengelig for mindre flater. Vi er ikke helt i mål med den jobben, men det vi har gjort så langt gjør overgangen til små flater enklere.

framside - Bedriftsportalen

Gi oss gjerne tilbakemeldinger på hvordan det nye brukergrensesnittet fungerer for deg, eller om det er noe du savner av funksjonalitet i løsningen. Det gjør du enkelt ved å bruke tilbakemeldingsfunksjonen nederst til høyre i Bedriftsportalen.  

Det nye brukergrensesnittet tror vi skal gjøre det lettere for deg å finne fram og hente den informasjonen du trenger. Om du får for mye data i en graf eller liste vil du kunne finne filtreringsfunksjoner for å kunne innskrenke datasettet ved å velge enkelte perioder, anlegg med en gitt næringskode, fakturareferanse eller med egendefinerte kategorier. Dette er funksjonalitet som har vært der hele tiden, men som vi nå har gjort lettere å finne. 

En annen funksjon som har blitt mer tydelig er muligheten for å se effekttopper for enkeltanlegg. Den finner du nå nederst på siden med anleggsdetaljer.  

effekttopper - Bedriftsportalen

Dette er en tjeneste vi vil videreutvikle og vi tar gjerne imot innspill på hva som er nyttig informasjon knyttet til effekt. Det grafen viser er hva effekttoppen har vært for en måned og det vil være mulig å finne eksakt tidspunkt for effekttoppen ved å flytte musepekeren over den aktuelle stolpen i diagrammet for å finne den timen som hadde høyest effekt.  

Har du ikke tilgang til Bedriftsportalen kan du skaffe deg det ved å registrere deg her. Vi krever at du logger deg på med BankID for å beskytte dine data og du vil trenge kundenummeret fra en faktura for å få tilgang.  

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.