Derfor skal du velge kanal- og strømmetjenestepakken vår

Hvis du vil bestemme selv hvilke kanaler og innhold du vil betale for i stedet for å la noen andre bestemme for deg, er Altibox perfekt for deg!

dame ligger i sofaen og ser tv med en brødskive på bordet ved siden av seg

Hos oss kan du nemlig bytte inn og ut det du vil av strømmetjenester, kanaler, sportspakker og barne-tv; helt kostnadsfritt! Vi oppfordrer deg rett og slett til å benytte deg av det - for da får du mye mer ut av tv-abonnementet ditt! 

Nytt innhold på en time

Avhengig av hvilken tv-pakke du kjøper hos oss, får du inkludert enten 50 eller 100 poeng. De kan du bruke til å bytte inn og ut det du vil se på. Max på morgenen og Netflix på kvelden? Ikkeno stress - det fikser du med noen få tastetrykk. 

Poenget med poengene er rett og slett at du får mer for pengene! I tillegg til faste kanalene som alltid er inkludert i pakken din, kan du velge inn og ut enkeltkanaler og strømmetjenester så ofte du vil*. Innholdet du velger inn er på plass i løpet av en time; og vanligvis enda raskere enn det. 

Velg og vrak i innhold

Vi har noe for enhver smak - her får du en full oversikt over alle kanalene og strømmetjenestene du kan velge inn eller kjøpe til. 

Tenåringsgutt holder en iPad mens han lener seg mot en kjøkkenbenk

Enkelt og greit 

Det er enkelt å velge inn og ut via Mine Sider. 

Du kan også bruke fjernkontrollen og velge inn og ut innhold i selve tv-portalen. 

Du kan kjøpe flere poeng 

Klarer dere ikke å bli enige om hva dere skal bruke poengene til? Kjøp til ekstra poeng, da vel! Ekstrapoengene aktiverer du på Mine Sider, og de dukker opp umiddelbart etter at du har bestilt dem. 

*Unntaket her er Netflix, som du ikke velge ut de første 30 dagene etter at du har valgt det inn. 

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.