Dine poeng – du bestemmer!

Kortere og kaldere dager betyr for mange at sofasesongen er i gang! Men hva gjør vel det, når du kan sette akkurat det du vil på tv-menyen din?

Mor og to barn sitter sammen og ser på en iPad

Poengene du får gjennom tv-abonnementet ditt gjør at du bestemmer innholdet på tv-en din. Du velger selv de kanalene og strømmetjenestene du vil ha, og du kan bytte litt frem og tilbake alt etter hvilke programmer som sendes. 

Det betyr at du kan tilpasse innholdet til smaken til hvert enkelt familiemedlem, enten de vil se film, Mikke Mus klubbhus, fotball eller lære seg å lage mat. 

Vi har samlet litt inspirasjon til hva du kan velge inn i tv-pakken din. Hvis du vil, selvfølgelig! 

For de som elsker idrett

Er du av typen som er svak for sport? Sjekk ut kanalene TV2 Sport 1 & 2, Viasport og Eurosport - her finner du alt fra fotball og ishockey til langrenn, håndball og motorsport. 

For de yngste

Enten ungene dine liker nyere serier som Sofia den første, Doktor McStuffin og Star Wars eller foretrekker tegnefilmklassikere som Løvenes Konge, Askepott, Mikke Mus og Monsterbedriften, finner du en kanal som sender akkurat det de ønsker seg! Sjekk ut kanalene Disney Channel, Nickelodeon og Cartoon Network - for å nevne noen. 

For musikkelskere

Er du av den typen som trives best når du spiller gamle melodier eller nye hits? Hos Altibox kan du velge fra hele 7 musikkanaler med musikk som passer både unge og voksne ører! I tillegg kan du velge herlige MTV Live H2, som viser intime studio-opptak, festivaler, konserter, turnéklipp og eksklusive intervju med stjernene. 

For de matglade

Er du matlei og trenger ny inspirasjon, eller elsker du å se på at andre lager mat? Kanalene byr på et utall tv-kokker! Velger du inn Matkanalen, kan du for eksempel se Nigella Lawsons fristende julemat, Hanne-Lene Norup Dahlgrens kjøttfrie retter og den prisbelønte kokken Tom Victor Gausdal som lærer deg både å grille og å gratinere. 

For de lærenemme

Det er mye som rører seg mellom himmel og jord! Hva med å bruke vintermånedene på å lære noe nytt? På Discovery channel kan du for eksempel dypdykke i 2. verdenskrig, på National Geographic kan du se alskens dyreprogrammer og på BBC Earth kan du se dokumentarfilmer om alt fra veps til verdensrommet. 

For de seriesugne

Det tikker stadig inn nye serier på HBO Nordic og på ABC Studios. Har du for eksempel fått sett Beforeigners, Vikings, Chernobyl og The walking dead? Eller har du lyst på et gjensyn med Frustrerte fruer, Grey´s Anatomy, Sopranos eller Sex og singelliv? Det er opp til deg å velge og vrake! 

Og ikke nok med det! 

Det beste av alt er at dette er bare en brøkdel av alle kanalene og strømmetjenestene du kan velge inn i tv-pakken din! Her ser du alt du kan velge mellom. Vil du se hvor mange poeng du har og bytte kanaler og strømmetjenester, logger du inn på Min Side.

Forresten - hvis du ikke vil bytte kanaler inn og ut med poengene dine, kan du kjøpe ekstra poeng sånn at du kan beholde alle favorittene dine på skjermen hele tiden! 

Hei 👋 Gjerne chat med oss dersom du trenger hjelp.