Fantastiske Fremad

Er det dags for filmkveld med den yngre garden i familien? Den nye animasjonsfilmen Fremad passer perfekt for alle som skal bli, er og har vært ungdom.

Fremad

Den nyeste filmen fra Pixar treffer deg midt i magen, hjerterota og lattermusklene!

Handlingen foregår i en fantasiverden som ligner ganske mye på vår - bortsett fra at alle som bor der er mytiske skapninger. Generasjonene tidligere brukte magi for å hjelpe hverandre, men nå har nesten alle glemt magien. 

På 16-årsdagen sin får bursdagsbarnet Iver og storebroren Balder (som begge er alver) en tryllestav og en trylleformel som gjør at de kan gjenopplive faren sin i 24 timer. Dessverre fungerer bare trylleforsøket sånn halvveis - bokstavelig talt - og brødrene legger ut på en farefull reise for å fullføre trylleformelen. 

Både dialogen og handlingen i filmen er fantastisk fin og passer både små og store. Så trykk deg inn på Altibox Film og serier, velg om du vil leie eller kjøpe filmen, len deg godt tilbake og kos deg!!

PS: Liker du Fremad, kommer du garantert til å like de andre klassikerne fra Pixar også! Sjekk ut disse filmene hvis du ikke allerede har sett dem: 

Toy Story

Toy story

Den gamle og ærverdige sjeriff-dukka Woody er sjefen blant lekene til Andy, og alle de andre lekene har stor respekt for ham. 

Harmonien på lekerommet blir brutalt ødelagt når astronaut-figuren Buzz Lightyear ankommer. Han er en nymoderne leke som både kan fly og gjøre mange andre fantastiske ting. En bitter kamp mellom Woody og Buzz bryter ut. Det er ikke før Andy havner i trøbbel at de to skjønner at de faktisk må samarbeide for å redde eieren sin. Bli med når lekene legger ut på en farlig og spennende ferd!

Monsterbedriften

monsterbedriften

Den viktigste energikilden i monsterverdenen er skrikene som samles inn fra menneskebarn. I Monsterbedriften jobber en elite av skremmere som er ansvarlige for å hente inn denne miljøvennlige energien. 

Monstrene tror barn er giftige, og det er derfor strengt forbudt å ha direkte kontakt med dem. Når den lille jenta Boo etter et uhell følger etter skremmeren Sully tilbake i hans verden, står karrieren hans i fare og livet blir et eneste kaos. 

Oppdrag Nemo

Nemo

I de tropiske farvannene utenfor Great Barrier Reef bor klovnefisken Marlin i en stille og rolig avkrok sammen med sin eneste sønn, Nemo. Marlin er redd for havet og alle de uforutsigbare farene som lurer i det, og derfor gjør han alt han kan for å beskytte sønnen. Nemo er i likhet med alle de andre småfiskene ivrig etter å utforske det mystiske korallrevet. En dag blir han plutselig fanget, og ender med et plask opp i et akvarium på et tannlegekontor. Vil han noen sinne få se faren sin igjen?

WALL-E

Wall-E

Vi befinner oss langt inne i fremtiden og menneskene har for lengst rømt jorden. Den eneste som er igjen på jorden, er en flittig liten robot ved navn Wall-E. Ensom har han fortsatt å gjøre det han en gang i tiden ble konstruert til å gjøre, nemlig å rydde opp og komprimere søppel. Men det er ensomt, så når robotsonden EVA plutselig dukker opp blir Wall-E trollbundet. Hvem er hun? Hvor kommer hun fra? Hva gjør hun på jorden? Svarene får Wall-E når han bestemmer seg for å følge etter EVA på et uventet og spennende eventyr gjennom verdensrommet.