Får vi bli med deg på hytta?

Skal du på hytta i påskeferien? Gjør plass til NTE i sekken! Vi har nemlig det du trenger, enten det er noe elektrisk, underholdning eller strøm!

Hyttetur i påska

Vi kan lyse opp hytta di!

Riktignok har vi i Trøndelag blitt forskånet fra høye strømpriser, men det skader likevel ikke å spare noen kroner ved å forsikre deg om at du har en strømavtale som passer best for deg. Vi har strømavtaler både for deg som bruker hytta ofte og deg som ikke får brukt den annet enn i feriene. 

Når du skal velge strømavtale, bør du se på to ting: 

  • hvor mye strøm bruker du hver måned?

  • er du mest opptatt av at strømregningen skal være lavest mulig over tid, eller er det viktigere for deg at strømregningen blir omtrent like høy hver måned?

Med en spotpris-avtale får du en avtale som følger strømprisene i markedet. Historisk sett har det oftest vært sånne avtaler som lønner seg prismessig, men det vil også innebære en pris som svinger opp og ned gjennom året. Med fastpris får du en forutsigbar pris i hele avtaleperioden

Er du usikker på hvilken avtale som passer best på hytta? Se våre strømavtaler her.

Og du? Laster du ned NTE-appen, får du full oversikt over hvor mye strøm du bruker både hjemme og på hytta! Veldig praktisk hvis du er usikker på om du husket å skru ned varmeovnene, for eksempel! 

Skjermdump fra appen som viser strømforbruk

Vi kan underholde deg på hytta! 

Har du Altibox hjemme, kan du nemlig se Altibox på hytta også - selv om du ikke har Altibox på hytta! Det eneste du trenger å gjøre, er å laste ned Altibox-appen til telefonen din før du reiser på hytta! Forvirret? Her er to løsninger på A: 

  1. AirPlay. Med AirPlay kan du speile det du ser på Altibox-appen på telefonen din til tv-en på hytta, selv om du ikke har dekoder der. 

  2. Apple TV. Med Altibox-appen på Apple TV kan du se Altibox på hytta. Her kan du lese mer om innlogging og funksjoner.

Har du ikke internett på hytta, kan du likevel bruke Altibox-appen. Fyll opp nettbrettet før du drar hjemmefra! Last ned favorittseriene dine eller filmene og programmene du endelig har tid til å se - perfekt både i bilen på veg til hytta og i sofakroken.

Har du ikke Altibox ennå?

Vi kan fikse alt det elektriske på hytta! 

jente i gapahuk alt2

Er det elektriske anlegget på den gamle familiehytta like gammelt som hytta selv, er det kanskje ikke dimensjonert for den måten dere bruker det på i dag. Kanskje er stikkontaktene både gamle og selvmonterte? Kanskje ryker det en sikring i ny og ne? Kanskje er det litt dårlig lys? Kanskje dere mangler brannsikringsanlegg? Alt dette kan vi hjelpe deg med! Inviter med deg en elektriker til hytta en av dagene i påskeferien og få fikset det mens dere allerede er der! 

Er du strømkunde hos NTE, får du 10 % rabatt på elektrikertimene.