Filmkos for hele familien i vinterferien

Finn varmen foran skjermen med hele familien. Vi anbefaler disse familiefilmene i vinterferien!

Familie som ser på film sammen - TV

Petter Kanin

Petter Kanin fra 2018 er basert på Beatrix Potters barnebokklassiker med samme navn. Samle hele familien til en flott filmopplevelse!

Frekkasen Petter Kanin elsker å tulle med Herr Gregersen, og han prøver stadig å snike seg inn og forsyne seg av grønnsakshagen hans. Det blir imidlertid andre boller når gården overtas av Thomas. Han kan nemlig ikke fordra dyr. Med hjelp av slektningene sine må Petter Kanin derfor ta i bruk alle triksene i boka for å komme seg inn i hagen. Aldersgrense 6 år.

Her kan du leie eller kjøpe filmen

Filmcover

Wall-E

Hva om menneskeheten måtte forlate jorda, og noen glemte å skru av den siste roboten?

Wall-E er den siste roboten på jorda som fortsatt fungerer etter at menneskene forsvant for lenge siden. Han jobber utrettelig med oppgaven han ble satt til for hundrevis av år siden, nemlig å rydde søppel. Det er ensomt, men når robotsonden EVA plutselig dukker opp, blir Wall-E forelska. Sammen reiser de på et dramatisk eventyr gjennom verdensrommet!

Denne Oscar-vinnende animasjonsfilmen fra Disney Pixar er en sikker vinner for hele familien! Aldersgrense 7 år.

Her kan du leie eller kjøpe filmen

Filmcover

Aladdin

Dette er Disneys livlige spillefilmversjon av animasjonsklassikeren Aladdin.

Aladdin (Mena Massoud) er en kvikk og sjarmerende gaterotte som forelsker seg i sultanens datter, Jasmine (Naomi Scott). Sultanen vil bestemme hvem datteren skal gifte seg med, men Jasmine vil styre sitt eget liv. Samtidig legger en ond trollmann skumle planer. Ånden (Will Smith) har makt til å innvilge tre ønsker til den som er i besittelse av den magiske lampen.

Denne stjernespekkede eventyrkomedien fra 2019 er perfekt familieunderholdning i vinterferien, men ikke for de minste barna. Aldersgrense 9 år.

Her kan du leie eller kjøpe filmen

Filmcover

Har du ikke Altibox ennå? Sjekk om vi kan levere hjem til deg!

 

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.