Finn din påskekrimfavoritt!

På Altiboxen din finner du både årets påskekrimserier og de gamle klassikerne. Her er et utvalg!

Politisperrebånd foran et inngangsparti om natta.

Siste kapittel

9. april kan du se den britiske krimserien Siste kapittel på NRK. Følg Susan Raynolds når hun starter sin egen etterforskning av drapet på favorittforfatteren Alan Conway. Kos deg med klassisk britisk krim à la Agatha Christie.

Se alle episodene her

Broen

Har du ikke sett den fantastiske serien Broen ennå, har du kanskje tid til det i påska? Serien starter med at en person blir funnet drept på Øresundbroen; midt på grensen mellom Sverige og Danmark. Politietterforskerne Saga Norén fra Malmö og Martin Rohde fra København blir kalt ut til åstedet. 

Serien finner du på Altiboxen din

To politietterforskere viser legitimasjon ved inngangsdøra til en mann.

Superkrim

Hvem sa at krim bare er for voksne? NRK Super sender Superkrim fra og med 9. april. Finn ut hva som skjer når Sportens Emil Gukil stjeler ideer fra BlimE og Selma Ibrahim. Bli med på skumle og morsomme ting med Rima Iraki, Victor Sotberg, Ole Rolfsrud, Christopher Robin Omdahl, Sandeep Singh og mange flere!

Her finner du Superkrim

Poirot 

Ingen over, ingen ved siden! Den belgiske detektiven Hercule Poirot, som løser alle krimgåter ved hjelp av sine små grå, er krimserien for deg som foretrekker intellektuelle gåter fremfor blod og gørr. Nå kan du se over 40 av episodene på NRK!

Her finner du alle episodene

Hercule poirot

Rød snø

Klassikeren fra 1985 med Kjersti Holmen, Sven Nordin og Tomas von Brömssen er like spennende i dag som for snart 30 år siden. Handlingen er lagt til den annen verdenskrig og finner sted på et avsidesliggende svensk pensjonat hvor freden og idyllen råder - tilsynelatende.

Se alle episodene her

Nattdjevelen

Handlingen i Nattdjevelen utspiller seg i London. Det er med andre ord snakk om britisk krim, men denne gangen er historien fra virkeligheten. Serien er nemlig basert på Colin Suttons Manhunt, og handler om en serieovergriper som terroriserer byen. Sutton skal granske politiets håndtering av saken. Serien er tilgjengelig fra 8. april og sendes på NRK1 13. april.

Se Nattdjevelen her