Fungerer ikke fjernkontrollen din?

Da kan det hjelpe med en omstart!

Altibox fjernkontroll

Hvis dekoderen/TV-en ikke reagerer når du trykker på fjernkontrollen, og du allerede har byttet batterier på den, kan du begynne med å flytte dekoderen. 

Du kan også prøve å sitte et annet sted enn du pleier å sitte når du trykker på fjernkontrollen. Hvis det står noe mellom dekoderen og TV-en, kan det nemlig være vanskelig for dekoderen og fjernkontrollen å “snakke sammen”. 

Det kan også være at bluetooth-tilknytningen har sluttet å virke, slik at fjernkontrollen har skiftet automatisk til infrarød tilkobling, som krever klar synslinje.

Fungerer den likevel ikke?

Følg denne oppskriften:

1) Sørg for at det er klar synslinje mellom fjernkontrollen og TV-dekoderen 2) Hold inne 7-tallet og 9-tallet på fjernkontrollen samtidig i noen sekunder, helt til det blinker fire ganger oppe til venstre på fjernkontrollen 3) Skru av og på TV-dekoderen

Fungerer den fremdeles ikke?

Hvis du har prøvd å tilbakestille fjernkontrollen og den fremdeles ikke virker, kan du bestille en ny fjernkontroll. 

Ta kontakt med oss enten på chat på nte.no, ringe oss eller sende oss en melding via Facebooksiden vår for å bestille en ny! 

NB - når du nullstiller fjernkontrollen fra Altibox, vil eventuelle andre fjernkontroller som du har satt opp med dekodere, bli slettet og må settes opp på nytt.

Har du flere spørsmål om hvordan du bruker fjernkontrollen? Ta gjerne en titt på informasjonssiden vår!

Gå til Full frihet med Altibox-appen

Full frihet med Altibox-appen

Enten du reiser på hytta eller blir hjemme i vinterferien - med Altibox-appen kan du se det du vil, når du vil og hvor du vil!

Gå til Kundeservice er et eget fag

Kundeservice er et eget fag

Målrettet, systematisk arbeid gjennom flere år har blant annet resultert i at NTE har vunnet Kundeserviceprisen - og i hyggelige tilbakemeldinger fra kundene om at de føler ...

Gå til Velg vår tv- og strømmetjeneste!

Velg vår tv- og strømmetjeneste!

Med et Altibox-abonnement fra NTE, er det du som bestemmer hvilke kanaler og hvilket innhold du betaler for.

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.