Fungerer ikke fjernkontrollen din?

Da kan det hjelpe med en omstart!

Altibox fjernkontroll

Hvis dekoderen/TV-en ikke reagerer når du trykker på fjernkontrollen, og du allerede har byttet batterier på den, kan du begynne med å flytte dekoderen. 

Du kan også prøve å sitte et annet sted enn du pleier å sitte når du trykker på fjernkontrollen. Hvis det står noe mellom dekoderen og TV-en, kan det nemlig være vanskelig for dekoderen og fjernkontrollen å “snakke sammen”. 

Det kan også være at bluetooth-tilknytningen har sluttet å virke, slik at fjernkontrollen har skiftet automatisk til infrarød tilkobling, som krever klar synslinje.

Fungerer den likevel ikke?

Følg denne oppskriften:

1) Sørg for at det er klar synslinje mellom fjernkontrollen og TV-dekoderen 2) Hold inne 7-tallet og 9-tallet på fjernkontrollen samtidig i noen sekunder, helt til det blinker fire ganger oppe til venstre på fjernkontrollen 3) Skru av og på TV-dekoderen

Fungerer den fremdeles ikke?

Hvis du har prøvd å tilbakestille fjernkontrollen og den fremdeles ikke virker, kan du bestille en ny fjernkontroll. 

Ta kontakt med oss enten på chat på nte.no, ringe oss eller sende oss en melding via Facebooksiden vår for å bestille en ny! 

NB - når du nullstiller fjernkontrollen fra Altibox, vil eventuelle andre fjernkontroller som du har satt opp med dekodere, bli slettet og må settes opp på nytt.

Har du flere spørsmål om hvordan du bruker fjernkontrollen? Ta gjerne en titt på informasjonssiden vår!

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.