Garantert trøndersk

Få ting er mer trøndersk enn sodd. Eller trøndersk energi og bredbånd fra NTE.

Illustrasjon av Trønders sodd

Vi i NTE har levert trygg og sikker strøm i Trøndelag i 99 år. Strømmen vi produserer, kommer fra fossefall og vind som har feid inn over oss, og den er 100% fornybar. Strøm som gir hundrevis av trøndere en jobb å gå til hver dag. Mer lokalt blir det ikke! Strøm som gir hundrevis av trøndere en jobb å gå til hver dag. Mer lokalt blir det ikke! 

Og vi stopper ikke med strøm. 100 000 trøndere, i alle kriker og kroker av Trøndelag, har fiberbredbånd fra oss. Vi syns nemlig god tilgang til internett er viktig for alle som bor og jobber i byene og bygdene våre. For hvor time i døgnet, hver dag i året, står vi midt i den digitale verden. Tilgang til høyhastighets internett er et behov på lik linje med strøm, vann og veier. Og vi syns ikke det er greit at noen blir stående utenfor den digitale hverdagen vår. 

NTE har alltid vært lokalt eid. I 99 år har vi vært opptatt av å utvikle Trøndelag. Hver dag går 750 ansatte på jobb for å bygge en lys framtid i Trøndelag. 

Vi tar rollen vår som samfunnsaktør på alvor. Derfor er de viktig for oss å gjøre vårt til å utvikle attraktive og kreative trønderske lokalsamfunn. Derfor sponser vi både kulturen og idretten med betydelige summer; gjennom alt fra å bygge ut bygdefiber til å gi fotballag og skiforeninger nye klubbdrakter med logoen vår på brystet.

Det er vanskelig å sette fingeren på hva det er. Kanskje er det humoren. Lynnet. Eller bare følelsen av at vi har noe felles. Uansett hva det er som gjør oss trøndere til trøndere, er det vi som bor her, som kjenner oss best.

Velger du oss, får du både en lokal strømleverandør, en gunstig strømavtale og lynraskt fiberbredbånd. Garantert!

Gå til Slik leser du NTEs nye strømfaktura

Slik leser du NTEs nye strømfaktura

Fra februar 2024 ser strømfakturaen fra NTE litt annerledes ut enn før. Vårt mål har vært å gjøre den mer oversiktlig for deg. Hvis du likevel lurer på noe som har med den ...

Gå til Tar grep for å få ned strømregningen

Tar grep for å få ned strømregningen

Snart 20 år etter at borettslaget Elvebredden på Steinkjer ble bygget, begynte styret å se på hvordan de kan få ned strømregningen. Nå har en befaring vist at de kan redusere ...

Gå til Bruker du mye strøm i jula?

Bruker du mye strøm i jula?

Stekeovnen står på fra morgen til kveld. Kjøleskapet er fylt til randen og jobber for harde livet. Det er alltid noen som dusjer. Spillkonsollene har vært varme siden ...

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.