God tv-jul! 

Har du Altibox, har du alle tv-programmene du kan drømme om i jula - og flere til! Her er noen av favorittene våre! 

Ryggen til to jenter, den ene med nisselue, som ser på tv

Julaften på tv

For mange kommer liksom ikke jula i gang før de har sett om Askepott får prinsen i år, om Sonja finner julestjernen og om nisseungene får julegavene de ønsker seg fra Snekker Andersen. Og når Sølvguttene synger jula inn kl 17:00, kan julefreden endelig senke seg over det ganske land. 

NRK byr altså som vanlig på Tre nøtter til Askepott, Donald Duck og vennene hans, Pippi Langstrømpe, Reisen til Julestjernen og Snekker Andersen. Og har du ikke gjort det før, bør du stifte bekjentskap med den fantastiske Karl-Bertil Jonsson kl 17:50. Selv om han tar fra de rike og gir til de fattige mens du spiser julemiddag, kan du få med deg filmen etter at gavene er pakket opp eller kanskje etter frokost 1. juledag? 

Er du glad i Ivo Caprino, kan du tilbringe julaften med Reveenka, Karius og Baktus og skipet som går like godt til lands som til vanns. TV2 byr opp til dans med alle de kjente og kjære eventyrkarakterene hele formiddagen. Etter middagen kan du få med deg Flåklypa Grand Prix og Reodor Felgen. Er ikke det en eventyrlig måte å tilbringe julaften på, skjønner vi ingen ting! 

På utkikk etter juleromantikk? 

Par ser på tv. Juletre i bakgrunnen.

Ingenting sier romjul som romantiske komedier, litt julekaker og en armkrok å sitte i (eller ei myk pute å holde rundt). 

Første juledag viser TV2 klassikeren Love Actually, som er spekket av romantikk fra første stund. 2. juledag byr TVNorge på den romantiske Last Christmas, mens TV3 gir oss Jerry Maguire (you had me at hello).

Artig for ungene

To jenter, den ene med nisselue, ser på tv

Små og store barn kan riktig boltre seg i gode filmer i jula! Dra til landet i det fjerne med Bosse i Mio min Mio på NRK eller le av fise-humoren i Doktor Proktors prompepulver på TV2 på 1. juledag. Hopp ombord i Polarekspressen til Nordpolen sammen med Chris og de andre ungene på TV3, hylflir med Gru og minionene i Grusomme meg på Max eller bli kjent med en bjørn ved navn Paddington på NRK3 - også dette på 1. juledag. 

Senere i jula kan dere for eksempel kose dere med den store vennlige kjempen SVK på TV2 2. juledag, Madagaskarpingvinene eller Shrek på TVNorge 4. juledag eller Knudsen og Ludvigsen og den fæle Rasputin på NRK3 6. juledag? 

Se favorittartistene dine!

Er du glad i musikk, er det også mye å velge mellom! NRK2 byr på Elvis Presley 1. juledag, Adele 2. juledag, opera og jazz 3.juledag og Beethovens 9. symfoni 5. juledag. Det burde dekke det meste! 

Se det DU vil

Dame med julenisselue spiser potetgull og ser på tv

Kanskje du ikke har lyst til å se det samme programmet som de andre? Ta med deg telefonen, nettbrettet eller laptopen på rommet og se akkurat det du vil!

Har du ikke tv eller fiberbredbånd fra Altibox og NTE ennå?