Har bedriften din vurdert en forvaltningsavtale på strømmen?

Ønsker du en konkurransedyktig strømavtale til bedriften din? Da bør du vurdere vår forvaltningsavtale Slå Spot. Da er det faktisk mulig å få en lavere strømpris enn innkjøpsprisen.

Bilde av Berit

Tidligere har forvaltningsavtaler vært forbeholdt de største strømkundene. Det har vi gjort noe med, så nå kan også små- og mellomstore bedrifter få en forvaltningsavtale.   Med Slå Spot forvaltningsavtale er det faktisk mulig å få en pris som er lavere enn innkjøpsprisen. Og hvordan er egentlig det mulig tenker du?   Vi har egne porteføljeforvaltere som jobber med å kjøpe inn strøm fra strømbørsen Nasdaq. Har du strømavtalen Slå Spot forvalter vi strømmen du kjøper i en felles portefølje sammen med andre kunder som har samme avtale. Gjennom smarte kjøp og salg på strømbørsen kan vi da oppnå priser som er lavere enn innkjøpsprisen.   Prisen du betaler er dermed porteføljepris pluss et fast påslag. Porteføljeprisen består av vår innkjøpspris og resultatet av kraftforvaltningen. Oppnår vi gevinst beholder dere 80 %, mens vi får 20 %. På den måten får vi en vinn-vinn-situasjon for begge parter.

Se vår porteføljeforvalter Berit forklare hvordan hun forvalter slike strømavtaler på kraftbørsen. 

Hun er av våre dyktige medarbeidere, som vil ha ansvaret for å forvalte strømavtalen til bedriften din dersom du bestiller strømavtalen Slå Spot.

Hva er en forvaltningsavtale

Hva påvirker strømprisen?

Strømprisen varierer gjennom året og  påvirkes av blant annet vær, forbruk og strømprisen i resten av Europa. Det som er så fint med en forvaltningsavtale, er at vi får spillerom nok til å bruke sånne faktorer til vår fordel. Gjennom analyser, maskinlæring og nøye oppfølging av strømbørsen finner vi de riktige tidspunktene å kjøpe og selge strøm, og dermed kan vi slå børsen og oppnå en lavere pris for bedriften din enn innkjøpsprisen som man ellers må betale. Man kan sammenligne det med vanlig aksjespekulasjon.

Høres dette interessant ut? 

Vi har ulike strømavtaler tilpasset behovet til din bedrift.

Se våre strømavtaler

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.